home design 800x400
home design 1170Χ320

Τα έσοδα από αιολικά φέρνουν βελτίωση στους δρόμους σε Ηλιόκαστρο, Δίδυμα και Θερμησία

Υπογράφηκε, την Τρίτη 3 Μαΐου, σύμβαση εκτέλεσης έργου, που αφορά την οδοποιία στις τρεις κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.
Αιολική ενέργεια

Υπογράφηκε, την Τρίτη 3 Μαΐου, σύμβαση εκτέλεσης έργου, που αφορά την οδοποιία στις Κοινότητες Ηλιοκάστρου, Διδύμων και Θερμησίας του Δήμου Ερμιονίδας, μεταξύ του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου και της Βασιλικής Δημοπούλου, Πολιτικού Μηχανικού.

Η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ», προϋπολογισμού μελέτης με Φ.Π.Α 293.704,00€ χρηματοδοτήθηκε από έσοδα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Το εν λόγω έργο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των Κοινοτήτων Ηλιοκάστρου, Διδύμων και Θερμησίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερμιονίδας: «Με συνεχή δουλειά, πιστοί στις δεσμεύσεις μας και με σωστή ιεράρχηση των αναγκών συνεχίζουμε τα έργα οδοποιίας με στόχο την βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να προγραμματίζουμε και να ολοκληρώνουμε έργα που έχουν ως σκοπό την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis