home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFirst Featured

Ναύπλιο: Τι μαγνήτισε τον κόσμο εκτός απο τα γιοτ

Άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο το απόγευμα το 7ο Mediterranean Yacht Show.

Άνοιξε τις πύλες της το Σάββατο το απόγευμα η έκθεση σκαφών στο Ναύπλιο μετά τα εγκαίνια που συνοδεύτηκαν με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και προωθητικές δράσεις μέσω της έκθεσης τοπικών προϊόντων. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο λιμάνι που είναι γεμάτο από πολυτελή γιοτ και ο κόσμος ξεχύθηκε για να απολαύσει τη βόλτα του δίπλα στη θάλασσα. Αυτό που μαγνήτισε ντόπιους και επισκέπτες εκτός από τα εντυπωσιακά πλεούμενα, ήταν τα άψογα εκτελεσμένα χορευτικά στην Πλατεία Φιλελλήνων, τα οποία απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.

Το 7ο Mediterranean Yacht Show θα διαρκέσει έως τις 4 Μαΐου και αφορά κατά κύριο λόγο εξειδικευμένους ship brokers που ενδιαφέρονται να ναυλώσουν σκάφη για τους πλούσιους πελάτες τους.

Το MEDYS διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Οι brokers μπορούν να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Αυτή τη στιγμή πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο και θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη αν το λιμάνι του Ναυπλίου χωρούσε περισσότερα σκάφη, καθώς 20 από αυτά που αιτήθηκαν συμμετοχής έμειναν εκτός.

Η Αργολική πρωτεύουσα για λίγες ακόμα μέρες θα είναι το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας στο γραφικό λιμάνι της πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής και των πληρωμάτων τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Η καπιταλιστικη έπαρση σε όλο της το μεγαλείο.. Ο νεοέλληνας θα δει από μακρυά τα πανάκριβα σκάφη κάποιων προυχοντων και την άλλη μέρα το πρωί θα δουλέψει για ένα 300 αρι το πολύ το μήνα ή θα περιμένει το επίδομα να την βγάλει…..

Διαβάστε ακόμα

Back to top button