home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Επισκέπτες και ντόπιοι γνωρίζουν από κοντά τα τοπικά προϊόντα

Η 1η Εκθεση Τοπικών Προϊόντων στην Πλατεία Φιλελλήνων
Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων (Μαρία Ράλλη) 3

Επισκέπτες αλλά και ντόπιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα τοπικα προϊόντα στην 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων που άνοιξε τις πύλες της χθες, Παρασκευή 29 Απριλίου, στην Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο.

Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Μαρία Ράλλη 4
Φωτό: fb/Maria Ralli

Στα όμορφα περίπτερα, δίπλα στο λιμάνι της πόλης, οι πολυάριθμοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν ξεχωριστά προϊόντα της Αργολικής γης, όπως χυμούς, μαρμελάδες, γλυκά, τυροκομικά, κρασιά κ.ά., αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους παραγωγούς τους.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαΐου, διοργανώνεται από τον ΔΟΠΠΑΤ, στα πλαίσια του 7ου Mediterranean Yacht Show και στοχεύει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τη στήριξη των ανθρώπων που βιοπορίζονται και επιχειρούν με αυτά.    

Έξθεση Αγροτικών Προϊόντων Μαρία Ράλλη
Φωτό: fb/Maria Ralli

«Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ , αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την ιστορία μας , τη φυσική ομορφιά μας , την πολιτιστική κληρονομιά μας και τον πρωτογενή τομέα μας , σχεδιάζει και ενεργεί με στόχο την κατάταξη του Δήμου μας  στην κορυφή της πυραμίδας του πολιτισμού και του τουρισμού παγκόσμια πλέον», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η πρόεδρος του Οργανισμού, Μαρία Ράλλη.

ΈΚθεση Αφροτικών Προϊόντων Μαρία Ράλλη 3
Φωτό: fb/Maria Ralli

Τα εγκάινια της 1ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων πραγματοποιήθηκαν χθες παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και αναμένεται να κάνουν γνωστά τα προϊόντα της Αργολίδας στις χιλιάδες επισκεπτών που προβλέπεται να κατακλύσουν το Ναύπλιο για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Έκιθεση τοπικών προϊόντων στο Ναύπλιο 2
Φώτο: anagnostis
Έκιθεση τοπικών προϊόντων στο Ναύπλιο 3
Φώτο: anagnostis
Έκιθεση τοπικών προϊόντων στο Ναύπλιο 1
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis