home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά της χώρας

Άρχισαν οι διακοπές ρεύματος λόγω οφειλών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά της χώρας
διακοπή ρεύματος

Στο σκοτάδι θα μείνουν χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα, καθώς ξεκινούν και πάλι οι διακοπές ρεύματος από το ΔΕΔΔΗΕ, λόγω οφειλών στους παρόχους.

Χωρίς καμμία προειδοποίηση οι πάροχοι προχωρούν σε αιτήματα προς το ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να διακοπεί το ρεύμα αν ο καταναλωτής έχει απλήρωτους δυο λογαριασμούς.

Ήδη, οι εντολές διακοπής ανέρχονται σε 26.500 περίπου, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ενώ έχουν ήδη εκτελεστεί περί τις 6.500.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τι χρήματα χρωστάει και ποια είναι η κατάσταση κάθε καταναλωτή, είμαστε υποχρεωμένοι όμως μετά από τις εντολές που έρχονται από τους παρόχους να κάνουμε τη διαδικασία της αποκοπής του ηλεκτρικού ρεύματος», τόνισε ο κ. Μανιάτης.

Στην ίσως δυσκολότερη οικονομικά εποχή για τα ελληνικά νοικοκυριά  και με τους λογαριασμούς ενέργειας σε δυσθεώρητα ύψη λόγω της δυσβάσταχτης ρήτρας αναπροσαρμογής, οι πάροχοι δεν διστάζουν να βυθίσουν στο σκοτάδι χιλιάδες σπίτια, χωρίς ούτε καν ένα γραπτό μήνυμα που θα ενημερώνει για την επερχόμενη διακοπή και θα προτείνει στον καταναλωτή τη δυνατότητα διακανονισμού της οφειλής.  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis