home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeaturedFirst Featured

Ύπουλη παγίδα για νήπια στο Ναύπλιο

Οι τραυματισμοί, ειδικά σε παιδιά κάτω των τριών ετών που δεν έχουν σταθερό βηματισμό, δεν είναι λίγοι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης

Πολλές είναι οι παιδικές χαρές στην Αργολίδα που έχουν αναβαθμιστεί και πιστοποιηθεί ώστε να πληρούν τα νέα πρότυπα ασφάλειας για παιδιά. Όμως τη στιγμή που οι Δήμοι φαίνεται πως ανταποκρίνονται στις επιταγές της εποχής, δεν λείπουν τα παράπονα από γονείς, είτε για κακοτεχνίες, είτε για ελλιπή συντήρηση των εγκαταστάσεων.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η παιδική χαρά που βρίσκεται μπροστά από τα δικαστήρια, στο Ναύπλιο.

Παγίδα για νήπια

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης -παραθέτοντας σχετικές εικόνες-, οι εγκαταστάσεις δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και υπάρχουν πολλές ύπουλες παγίδες για παιδιά κάτω των τριών ετών που δεν έχουν σταθερό βηματισμό.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, οι τραυματισμοί δεν είναι λίγοι και παρά τα παράπονα που έχουν γίνει προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα.

Αυξημένη κίνηση

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει συγκεκριμένα σημεία της εν λόγω παιδικής χαράς.

Και όλα αυτά σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, σε περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης, όπου πραγματοποιούνται πολλές σχολικές εκδρομές από παιδιά όλων των ηλικιών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button