home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θα με παντρευτείς; Ο Βασίλης έκανε πρόταση γάμου στην Πένυ στον μαραθώνιο Ναυπλίου

Τι του απάντησε η κοπέλα μετά τον ημιμαραθώνιο.
Μαραθώνιος Ναυπλίου

Μετά από δυο χρόνια αναστολής της διοργάνωσης λόγο πανδημίας και μελετώντας τα νέα δεδομένα, τις αποφάσεις της πολιτείας και τον ετήσιο αγωνιστικό προγραμματισμό των μεγάλων δρομικών γεγονότων, ο Μαραθώνιος Ναυπλίου ορίστηκε και οργανώθηκε ειδικά για το 2022 την Κυριακή 17 Απριλίου, κάτω υπό κακές καιρικές συνθήκες.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι όπου και στα τέσσερα δρομικά αγωνίσματα (μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος, 5 & 2,5 χλμ.) οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.700, το αθέατο highlight της ημέρας ήταν η πρόταση γάμου του Βασίλη στην αγαπημένη του Πένυ. Αφού πρώτα έτρεξε στον ημιμαραθώνιο, στη συνέχεια ο Βασίλης έλαβε ως απάντηση το πολυπόθητο ναι.

Μαραθώνιος Ναυπλίου (1)
Φώτο: fb (Δήμος Ναυπλιέων)

Μάλιστα το μελλόνυμφο ζευγάρι δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

Μαραθώνιος Ναυπλίου (2)
Φώτο: fb (Δήμος Ναυπλιέων)

Ο φετινός μαραθώνιος

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 ήταν αφιερωμένος στην Οικογένεια της Ελπίδας και το κοινωνικό μέρισμα αποδόθηκε στον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο. Πλαισιώθηκε δε από εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με κορυφαία την παρουσία του Καθηγητή (Διαιτολόγου – Παθολόγου και διεθνή αθλητή Καλαθόσφαιρας) Χρήστου Ζούπα στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Την εκκίνηση έδωσε το πρωί Κυριακής σε μία βροχερή και με γενικά άσχημες καιρικές συνθήκες ημέρα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που δήλωσε:

«Σήμερα είναι η ουσιαστική αρχή της επανόδου στην κανονικότητα και ευχόμαστε και πιστεύουμε να είναι και το τέλος των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου έχει πάρα πολλές διαστάσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με το πως θέλουμε την κοινωνία μας, πως θέλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον, αλλά και πως θέλουμε να μαθαίνουμε την ιστορία μας και να την περνάμε στις νέες γενιές. Οτιδήποτε έχει συνδεθεί με το Μαραθώνιο Ναυπλίου από δομές, θεσμούς, πρόσωπα, όλα έχουν να στείλουν ένα μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι η Ελλάδα που θέλουμε».

Ο 7ος Μαραθώνιος Ναυπλίου διεξήχθη με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέσα στα πλαίσια που ορίστηκαν με απόλυτη επιτυχία και με τους εγγεγραμμένους να ξεπερνούν τους 2.700 συμμετέχοντες που αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην καινούργια προσπάθεια.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis