Home design
home design

Αργολίδα: Δεν φθάνουν οι αστυνομικοί εν όψει καλοκαιριού

Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας ζητάει ο Ανδρέας Πουλάς – Έχουν ζητηθεί 10 επιπλέον αστυνομικοί
Υποστελέχωση και στοχοποίηση αστυνομικών

Την ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022 έχει ζητήσει με έγγραφό της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 επιπλέον αστυνομικοί για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω τουριστικής περιόδου αλλά και τις επικείμενες αποστρατείες.

Παρέμβαση Ανδριανού

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο με θέμα το έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου επισημαίνεται η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας με απόσπαση 10 Αστυνομικών για τη θερινή περίοδο προκειμένου να καλυφθούν οι αναμενόμενες έκτακτες ανάγκες χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία των υπηρεσιών της.

Αναφορά Πουλά

Για το λόγο αυτό αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2022.

Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας όπου υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου, εξοχικές κατοικίες σημαντικών πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις επικείμενες αποστρατείες εντός του θέρους και έως το τέλος του 2022 και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της Δ.Α. Αργολίδας, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυσή της με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπαστούν για τη θερινή περίοδο, θεωρώντας πως έτσι θα αμβλυνθούν οι νέες ανάγκες και τα υπηρεσιακά κενά που έχουν δημιουργηθεί έως την επιβεβλημένη ενίσχυση με προσωπικό στις έκτακτες μεταθέσεις μηνός Οκτωβρίου 2022.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis