home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Αποκλεισμένο το Ναύπλιο – Απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών

Η Παλιά Πόλη είναι προσβάσιμη μόνο για πεζούς.

Σε ισχύ είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Απριλίου τα μέτρα του λιμεναρχείου Ναυπλίου και της αστυνομίας για τον μαραθώνιο της Κυριακής στην Αργολική πρωτεύουσα.

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στο Ναύπλιο και βρίσκουν εμπόδια μπροστά τους, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κάνουν γύρους και να δημιουργούνται ουρές μέχρι να βρουν διέξοδο.

Προσοχή, αδιέξοδο!

Προειδοποιητικές πινακίδες που να αποτρέπουν τα αυτοκίνητα να κινηθούν προς την παλιά πόλη δεν υπάρχουν και έτσι οι οδηγοί φτάνουν ξαφνικά μπροστά στα εμπόδια που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς και λιγότερο κεντρικούς δρόμους, αναζητώντας τρόπο να μην εγκλωβιστούν και να φύγουν από το ιστορικό κέντρο.

Απούσα είναι και η τροχαία που θα μπορούσε να διευκολύνει τους οδηγούς.

Παρότι μέχρι νωρίς το απόγευμα η κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, τα προβλήματα είναι εμφανή αφού τα αυτοκίνητα φτάνουν σε αδιέξοδα.

Η κατάσταση δεν αποκλείεται να χειροτερέψει κι’ άλλο τις επόμενες ώρες, όσο συνεχίζει να καταφθάνει κόσμος στην πόλη με τα αυτοκίνητά του.

Απαγορευτικά στην πόλη

Δείτε εικόνες από την κατάσταση στην πόλη του Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα μέτρα στο λιμάνι

Από το λιμεναρχείο Ναυπλίου ανακοινώνεται ότι για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης «Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022», από το Σάββατο 16 Απριλίου έως την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 15:00 απαγορεύεται η στάθμευση όλων των οχημάτων στον Νότιο προβλήτα λιμένος Ναυπλίου και στη νοητή προέκταση αυτού προς τον Ανατολικό προβλήτα λιμένος Ναυπλίου, όπως θα σημανθεί κατάλληλα με κινητά κιγκλιδώματα.

Την Κυριακή 17 Απριλίου και από ώρα 07:00 έως 15:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της χερσαίας ζώνης λιμένα Ναυπλίου και συγκεκριμένα από την οδό Μπουμπουλίνας στο ύψος του καταστήματος “NAPOLI DI ROMANIA” έως την οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου στο ύψος του κολυμβητηρίου. Λοιπή κυκλοφορία εντός της χερσαίας ζώνης λιμένος θα πραγματοποιείται κατόπιν υποδείξεων και συνδρομής Στελεχών της Υπηρεσίας.

Τυχόν έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, που αφορούν τη μετακίνηση κατοίκων ή επισκεπτών, από τις περιοχές πλατείας Φιλελλήνων και Ψαρομαχαλά, θα εξυπηρετούνται διαμέσου της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπλίου, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους γι’ αυτό βαθμοφόρους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Καραγκιόζιλικια στην “πόλη” θεματικό πάρκο των Αθηναίων… Άντε του χρόνου να κάνουμε και Σπάρταθλον!!!

  2. Αυτό που γίνεται κάθε φορά ,που υπάρχει κάποιο <> ,στο Ναύπλιο ,είναι απαράδεκτο.
    Τι φταίνε οι κάτοικοι του ιστορικού κέντρου να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα ,λόγω ανυπαρξίας μόνιμων θέσεων παρκαρίσματος? Πότε επιτέλους οι αιρετοί δημοτικοί άρχοντες ,θα υπολογίσουν και τους δημότες και την ζωή τους στην πόλη και όχι μόνο την τουριστική άναρχη ανάπτυξη ,σε βάρος της αστικής ζωής των δημοτών?
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ? Μόνο αυτοί κανονίζουν ποιοί και που θα παρκάρουν στην πόλη μας και πότε?

Διαβάστε ακόμα

Back to top button