home design 800x400
home design 1170Χ320

Σύλληψη και πρόστιμα για φωτιές σε Μάνη, Άργος και Κορινθία

Η πυροσβεστική προχώρησε σε κυρώσεις για εμπρησμούς από αμέλεια.

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Σκουτάρι του δήμου Ανατολικής Μάνης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή Άγιος Ταξιάρχης της Δημοτικής Κοινότητας Άργους του δήμου Άργους –Μυκηνών Αργολίδας, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.

Για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Αθίκια του νομού Κορινθίας, επιβλήθηκαν σε άνδρες διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα την Πυροσβεστική Διάταξη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών στο Χιλιομόδι Κορινθίας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis