home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ασίνη: Τί συμβαίνει με την αναστήλωση του Κοινοτικού Γραφείου;

Η αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Λία Μπασιούρη δηλώνει ότι το κτίριο είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για ατυχήματα
Κοινοτικό Γραφείο Ασίνης

Ακατάλληλο και επικίνδυνο για ατυχήματα είναι το Κοινοτικό Γραφείο Ασίνης δηλώνει η αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ασίνης του δήμου Ναυπλιέων Λία Μπασιούρη και αναρωτιέται σχετικά με το θέμα της αναστήλωσής του.

Κοινοτικό Γραφείο Ασίνης

Η κα Μπασιούρη με αφορμή την έγκριση χρηματοδότησης για την ανάπλαση της κεντρικής Πλατείας της Αγίας Τριάδας και το έργο της προσθήκης αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που είναι σε εξέλιξη, θεωρεί την Ασίνη ως ένα χωριό ξεχασμένο από τη Δημοτική Αρχή.

Λία Μπασιούρη

Δηλώνει η αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ασίνης: «Ένα έργο ανάπλασης, που κρίνοντας από την μελέτη φαίνεται πολλά υποσχόμενο, για την εικόνα του χωριού της Αγίας Τριάδας. Ήταν άραγε αυτό το έργο σε αναμονή 13 χρόνων, όπως και η «Αναστήλωση» του Κοινοτικού Γραφείου Ασίνης;

Μια υπόσχεση που είχε δοθεί πριν 2 χρόνια. Δύο χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη σας το “Κοινοτικό Γραφείο” παραμένει ένα κτίριο ακατάλληλο και επικίνδυνο για ατυχήματα. Κύριε Δήμαρχε, σε περίπτωση πού σας έχει διαφύγει, σας παραθέτω εικόνες να θυμηθείτε.

Ασίνη, ένα χωριό με ιστορία αιώνων αλλά δυστυχώς ξεχασμένο από τη Δημοτική Αρχή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis