home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Τα UFO στην Πελοπόννησο και η έρευνα που αποκαλύπτει τις συνέπειες από τη θέασή τους

Απόρρητη αμερικανική έκθεση αποκαλύπτει τις συνέπειες της επαφής ανθρώπων με UFO.

Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έχουν αποδείξεις ότι οι θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλικές βλάβες, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από πρόγραμμα του Πενταγώνου το οποίο ολοκληρώθηκε το 2021, ισχυρίζεται η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα the Sun.

Να σημειωθεί πως μία τέτοια περίπτωση αναφέρθηκε στην περιοχή της Επιδαύρου προσφάτως, προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια από χρήστες του διαδικτύου, ενώ λίγες μέρες μετά μάλλον το ίδιο φωτεινό αντικείμενο εθεάθη στα Ίσθμια.

Τελικά υπάρχουν UFO;

Κατά τους ισχυρισμούς της ταμπλόιντ εφημερίδας, η μελέτη ταξινομεί διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνοδεύονται από θεάσεις… φαντασμάτων ή πνευμάτων και άλλων που οδηγούν σε τραυματισμούς, ή θάνατο.

Περιλαμβάνει επίσης μια περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από UFO, η οποία συντάχθηκε από μια ιδιωτική μη κερδοσκοπική εταιρεία το 1996 και κυμαίνεται από την πιο συνηθισμένη – απαγωγή – μέχρι παράλυση, τραυματισμούς στα μάτια, ηλεκτροσόκ και ακόμη και σεξουαλικές συναντήσεις.  Η έκθεση του 2010 συγκέντρωσε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών από ιατρικούς φακέλους και 300 από «αδημοσίευτες» περιπτώσεις.

Το έγγραφο αποτελεί μέρος 1.500 σελίδων από το καταργηθέν πλέον Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Αεροπορικών Απειλών (AATIP) που δόθηκε στη δημοσιότητα στην εφημερίδα The Sun από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα στην εφημερίδα The Sun έπειτα από αίτημα στο πλαίσιο του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης από το 2017. Συντάχθηκε για το μυστικό πρόγραμμα AATIP, την ύπαρξη του οποίου αποκάλυψε ο πληροφοριοδότης και πρώην επικεφαλής του προγράμματος Luis Elizondo την ίδια χρονιά.

Η μελέτη φέρει τον τίτλο «Anomalous Acute And Subacute Field Effects on Human and Biological Tissues». Φέρει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2010.

«Υπάρχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες που είναι άκρως σχετικές με το αντικείμενο αυτής της μελέτης και μόνο ένα μικρό μέρος της διαβαθμισμένης βιβλιογραφίας έχει δοθεί στη δημοσιότητα», αναφέρεται στο έγγραφο.

Στην έκθεση επισυνάπτεται ένας κατάλογος φυσιολογικών επιδράσεων που έχουν βιώσει όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO ή UAPUnidentified Aerial Phenomena. Ο κατάλογος καταρτίστηκε το 1996 από το Mutual UFO Network και καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1873 έως το 1994, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.

Μεταξύ των επιδράσεων είναι: φαινομενικές απαγωγές (129 αναφερθείσες περιπτώσεις), ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα (77), αντιληπτή απώλεια χρόνου (75), εγκαύματα (41), ηλεκτρικά σοκ (23), επιδράσεις σε δυναμικά πεδία (18) και σεξουαλικές επαφές (5).

Ο Elizondo, ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος 22 εκατομμυρίων δολαρίων του Πενταγώνου που μελετούσε τα UFO, μίλησε στο περιοδικό GQ για ορισμένα από αυτά τα φαινόμενα σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο.

«Πρέπει να είμαι προσεκτικός, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ συγκεκριμένα, αλλά θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι λαμβάνεις μια αναφορά από έναν πιλότο που λέει: “Lue, είναι πραγματικά περίεργο. Πετούσα και πλησίασα σε αυτό το πράγμα και γύρισα σπίτι και ήταν σαν να έπαθα ηλιακό έγκαυμα. Ήμουν κόκκινος για τέσσερις ημέρες», είπε.

«Λοιπόν, αυτό είναι σημάδι ακτινοβολίας. Αυτό δεν είναι έγκαυμα από τον ήλιο, είναι έγκαυμα από ακτινοβολία. Τότε [ένας πιλότος] θα μπορούσε να πει, αν [είχαν] πλησιάσει λίγο πιο κοντά, “Lue, είμαι στο νοσοκομείο. Έχω συμπτώματα που είναι ενδεικτικά βλάβης από μικροκύματα, δηλαδή εσωτερικές βλάβες, και ακόμη και στον εγκέφαλό μου υπάρχει κάποια μορφολογία εκεί».

Και πρόσθεσε: «Και μετά μπορεί να έχεις κάποιον που να πλησιάζει πολύ κοντά και να λέει: “Ξέρεις, Lue, είναι πραγματικά παράξενο. Ένιωσα ότι ήμουν εκεί μόνο πέντε λεπτά, αλλά όταν κοίταξα το ρολόι μου πέρασαν 30 λεπτά, αλλά χρησιμοποίησα μόνο πέντε λεπτά καυσίμων. Πώς είναι δυνατόν;»

«Λοιπόν, πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος γι’ αυτό, και πιθανώς έχει να κάνει με τη στρέβλωση του χωροχρόνου», ισχυρίστηκε. Φυσικά οι ισχυρισμοί της Sun για ύπαρξη τέτοιας έκθεσης, αλλά και τα όσα δήλωσε ο Elizondo, δεν έχουν εξακριβωθεί.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button