home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Νέα επίθεση σε Καχριμάνη και ΔΕΥΑΝ για τα χρέη

Μπικάκης: «Είστε η απερχόμενη δημοτική Αρχή»
nikolas 1

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Νικόλαος Μπικάκης με νέα επιστολή του επιζητεί απάντηση για την διόγκωση του χρέους της ΔΕΥΑΝ. Ο κ. Μπικάκης αναφέρει:

«Κύριε Καχριμάνη σταματήστε τις αλόγιστες σπατάλες και δώστε εξηγήσεις γιατί δεν πληρώνει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. τις υποχρεώσεις της;

Κύριε Καχριμάνη, πότε θα εξηγήσετε στους δημότες γιατί το χρέος προς τη ΔΕΗ αυξήθηκε μέσα σε λίγους μήνες από τα 4.902.676,60 ΕΥΡΩ  στα 6.203.528,94 ΕΥΡΩ.; 

Τα αιτήματα που σας έχω υποβάλλει εγγράφως ακόμη τα μελετάτε; Πότε θα απαντήσετε;

Το Δημοτικό χρήμα δεν είναι φυστίκια!

Κύριε Καχριμάνη το έχετε συνειδητοποιήσει ότι είσαστε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή;»

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Ο κατά τα άλλα συμπαθής φίλος Νίκος Μπικάκης, καλά κάνει και ελέγχει τις δημοτικές υποθέσεις, ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και δεν μπορεί ούτε να κριθεί γι’ αυτό, ούτε να φιμωθεί. Όποιος φιμώνει τους εκλεγμένους, δεν ξέρει από Δημοκρατία.
    Το θέμα όμως είναι η “ποιότητα” του θεσμικού ελέγχου. Σαφέστατα τα οικονομικά μεγέθη που εκτοξεύονται στα ύψη ανησυχούν τους δημότες που θα κληθούν αύριο να πληρώσουν το χρέος και τότε σίγουρα δεν θα βρίσκεται στη θέση του ο πρόεδρος ΔΕΥΑΝ να βάλει το χέρι στην τσέπη του για να το αποπληρώσει… Δεν είναι προσωπική του υπόθεση η διαχείριση του δημοτικού οργανισμού και οφείλει να υπάρχει διαφάνεια.
    Θεωρώ όμως λειψή, στρεβλή, ανήμπορη την αντιπολίτευση στα εύκολα οικονομικά μεγέθη λογιστικής. Η αντιπολίτευση οφείλει να ελέγχει τη νομιμότητα των δημοτικών υποδομών και την ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται επιμέλεια, μελέτη, συλλογική προσπάθεια σύνθεσης απόψεων σε πολιτική αντιπρόταση. Δεν υπάρχουν προβλήματα στον Δήμο και ειδικά στο δημοτικό διαμέρισμα Τολού; Φυσικά υπάρχουν και είναι τεράστια! Η ΔΕΥΑΝ είναι μικρό μέρος και αφορά και το έλλειμμα του ταμείου από καθυστερήσεις πληρωμών από επιχειρήσεις και ιδιώτες του Τολού. Υπάρχουν πολλά άλλα χρόνια τοπικά προβλήματα που περιμένουν διεξοδική αντιμετώπιση με πολιτική βούληση, της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης μαζί αν είναι δυνατό κι όχι με κοκορομαχίες στον Τύπο.
    Ένα από αυτά είναι η τουριστική αναβάθμιση του οικισμού και η αναπτυξιακή του προοπτική με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, όχι απλά υπόθεση των επαγγελματιών που συνήθως προτιμούν να αυθαιρετούν.
    Και δεν νομίζω πως ο Νίκος Μπικάκης τα έχει δει με σοβαρότητα.

  2. Μπερμπακιτης

    Μόνο ΔΕΗ χρωστάνε; παλιούς λόγαριασμους φυσικά, τους τρέχοντες;, για να χρωστουν εκατομμυρια στη ΔΕΗ, θα χρωστουν κ εφκα, προμηθευτές κλπ, λέω εγώ τωρα, ρε που πάμε ρε….. Ρε που πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε…….

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis