Home design
home design

Ναύπλιο: Γυναίκα αδιαθέτησε την ώρα της παρέλασης – Δεν μπορούσε να πλησιάσει ασθενοφόρο

Έντονη κινητοποίηση από τον κόσμο για να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες – Πώς κατάφεραν να την προσεγγίσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
Γυναίκα αδιαθεσία παρέλαση (1)

Ένα απρόοπτο έμελλε να αναστατώσει την παρέλαση στο Ναύπλιο ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου για την Επανάσταση του 1821. Μια γυναίκα από τους θεατές που καθόταν απέναντι από τους επίσημους και πίσω από τη φιλαρμονική, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν αυτοί που ήταν μαζί της. Ενώ η παρέλαση βρισκόταν σε εξέλιξη, μία άλλη γυναίκα, που πιθανό να ήταν γιατρός, έσπευσε στο σημείο και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Λόγω της πολυκοσμίας δεν μπορούσε να πλησιάσει ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή προσπάθεια έφτασε μπροστά από τον ΟΤΕ και έτσι με το που έληξε η παρέλαση, οι διασώστες του ΕΚΑΒ με ένα φορείο εισήλθαν πεζοί ανάμεσα στον κόσμο και έφτασαν στη γυναίκα που υπέφερε.

Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο κόσμος και οι οικείοι της, βοήθησαν τη γυναίκα να ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Μετά βρέθηκε μια καρέκλα και κάθησε αναμένοντας το ΕΚΑΒ.

Τέλος οι διασώστες τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο για να τη διακομίσουν στο νοσοκομείο.

Γυναίκα αδιαθεσία παρέλαση (3)
Γυναίκα αδιαθεσία παρέλαση (2)

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis