home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ναύπλιο: Πάνω από 1 στους 5 θετικοί στον κορωνοϊό

Διενεργήθηκαν 403 rapid test και προέκυψαν 92 θετικά αποτελέσματα.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν 41 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 35 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 13.542 rapid test και ανευρέθηκαν 2.100 θετικά (15.51%). Από τις 2.100 περιπτώσεις, οι 1.042 αφορούν άνδρες και οι 1.052 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 35.93 έτη.

Στην Αργολίδα πραγματοποιήθηκε μια δράση στο Ναύπλιο. Διενεργήθηκαν 403 rapid test και προέκυψαν 92 θετικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα:

ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ
403 rapid test με 92 θετικά (22.83%) αφορούν σε 44 άνδρες και 48 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 35 έτη

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Αργά, προσκεκτικά αλλά σταθερά μπαίνουμε κι επίσημα πλέον στη φάση της ΕΝΔΗΜΙΑΣ όπως γράφω από τις αρχές Μαρτίου και πρέπει να αλλάξει ριζικά η νοοτροπία μας και ο τρόπος επικοινωνίας:
    «Οι σημαντικοί δείκτες που πρέπει να μας καθοδηγούν στις αποφάσεις δημόσιας υγείας, είναι οι δείκτης νοσηλείας, θανάτων και σοβαρής νόσησης», προσθέτοντας ότι «ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μεν μεγάλος, αλλά η νόσηση δεν είναι σοβαρή».
    Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ άφησε ανοιχτό το ενεδεχόμενο να αναπροσαρμοστούν τόσο ο τρόπος που μετρώνται τα κρούσματα όσο και ο τρόπος που ανακοινώνονται, τονίζοντας ότι πιθανόν να μην γίνονται οι ενημερώσεις όπως γίνονται τώρα.
    Σε ερώτηση για ποιο λόγο ο ΕΟΔΥ δεν δίνει τα ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στα θύματα της πανδημίας, εξήγησε ότι «όταν ένα κράτος.
    φτάσει στο 100% του εμβολιασμού, οι μόνοι που θα χάνουν τη ζωή τους θα είναι εκ των πραγμάτων εμβολιασμένοι, οπότε ενδεχομένως με αυτόν τον τρόπο να δίνονται και λάθος μηνύματα».

Διαβάστε ακόμα

Back to top button