home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Τουρίστες κλείστηκαν στις τουαλέτες γιατί είχαν σκουριάσει οι σύρτες – Check in στο προαύλιο μέσα στον ήλιο

«Είναι σε άσχημη κατάσταση το αεροδρόμιο της Καλαμάτας», είπε ο Παναγιώτης Νίκας μιλώντας για «εικόνες ντροπής» – Σε ποιες ενέργειες προβαίνει η Περιφέρεια για βελτίωση της κατάστασης.
Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Για τις παρεμβάσεις που θα κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας μίλησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αποκάλυψε ότι τουρίστες κλείστηκαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν μπορούσαν να ανοίξουν του σύρτες γιατί είχαν σκουριάσει!

Επίσης, ο κ. Νίκας ανέφερε ότι οι μισές τουαλέτες του αεροδρομίου δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια, καθώς φορτηγά κατέστρεψαν τους αγωγούς πριν 5 χρόνια με αποτέλεσμα τα λύματα να έχουν αντίστροφη πορεία!

«Είναι σε άσχημη κατάσταση το αεροδρόμιο της Καλαμάτας», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και μίλησε για «εικόνες ντροπής», αποκαλύπτοντας πως γίνεται check-in στο προαύλιο μέσα στον ήλιο!

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα σύντομα να ιδιωτικοποιηθεί, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=E-N4tggMeYo&ab_channel=mesogeiostv

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis