home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Άργος: Το δημοτικό συμβούλιο εκφράζει σύσσωμο τη θλίψη του για την Έλσα Παπαδημητρίου

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών για τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίασή του της 18ης Μαρτίου, μετά από εισήγηση του κ. Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο της πρώην Βουλευτού Αργολίδας και Αντιπροέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου Έλσας Παπαδημητρίου και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπούσης.

Το ψήφισμα

«Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στην εκλιπούσα, ευπατρίδη, πρώην Βουλευτή Αργολίδας και Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Έλσα Παπαδημητρίου και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτήν, που υπηρέτησε την Αργολίδα και το Ελληνικό Κοινοβούλιο ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με πλείστα όσα αξιώματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο συμβούλιο της Ευρώπης, ως εκλεγμένη Βουλευτής για έξι κοινοβουλευτικές θητείες (εκλογές του 1993, 1996, 2000, 2004, 2007, 2009) και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή της, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος, την ηπιότητα του χαρακτήρα της, το θάρρος της γνώμης της, αλλά και το πάθος της για την πρόοδο του τόπου μας και την εκτέλεση μεγάλων έργων που αναβάθμισαν την Αργολίδα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της και μάλιστα εκπροσώπησε επιτυχώς την Ελλάδα στο Συμβούλιο της Ευρώπης και όχι μόνο, διατελέσασα επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης κατά την περίοδο 2004-2007, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και, από το 2007, Επίτιμο δια Βίου Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης, ενώ είχε αναλάβει, πλέον των άλλων, σημαντικές πρωτοβουλίες για την ειρήνη (Ο.Η.Ε., Παλαιστίνη – Ισραήλ, Ιράκ, Τουρκία, κ.α.), για θέματα ισότητας, για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα θερμά του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια της εκλιπούσης, στην κόρη της Δήμητρα, τον γαμπρό της Στεφάν, στις δίδυμες εγγονές της που υπεραγαπούσε, καθώς και στην αδελφή της Λιόνα.
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Σώματος.
  • Να κατατεθεί στην μνήμη της εκλιπούσης αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Άργους.
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία της εκλιπούσης και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσης.
  • Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button