home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Άργος: Έκαναν διακίνηση ναρκωτικών μέσω ΚΤΕΛ – Συνέλαβαν 7 νεαρά άτομα

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί σε ελέγχους που έκαναν - Οι συλληφθέντες διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Άργος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών 7 άτομα (6 Έλληνες ηλικίας από 24 έως 27 ετών και μία 28χρονη αλλοδαπή) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν 26χρονο και 27χρονο στον σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αργολίδας, να παραλαμβάνουν δέμα, το οποίο περιείχε δύο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 676 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι παραπάνω συλληφθέντες, μαζί με τους υπόλοιπους πέντε συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2021 έως και χθες (16 Μαρτίου), διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα υπόλοιπα άτομα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, 7 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

17.3.2021 argolida narkwtika syllipseis 1

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button