home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Επίδαυρος: Αυτόπτης μάρτυρας είδε Ούφο! Κινητοποίηση κόσμου και αρχών (Βίντεο)

Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο με έντονα φώτα που τύφλωναν. Τρεις ώρες έβλεπε με το γιό του το μυστήριο αντικείμενο

Story Highlights
  • -«Ήταν Ούφο. Έτσι το κατάλαβα», λέει μιλώντας στο anagnostis.org ο αυτόπτης μάρτυρας κος Χρήστος Ταρσινός

Μυστήριο επικρατεί από το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Επιδαύρου, με τα έντονα φώτα που είδε ο αυτόπτης μάρτυρας κος Χρήστος Ταρσινός με τον γιό του πάνω από το χωριό Αναστασοπουλέικα.

Τον βρήκαμε, μαζί με κόσμο που αναζητούσαν στην περιοχή να δουν και εκείνοι το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο που έβλεπε για τρεις ώρες ο κος Ταρσινός με τον γιό του:

Ήταν Ούφο. Έτσι το κατάλαβα», λέει μιλώντας στο anagnostis.org: «Πέρασε από πάνω μου και όχι πολύ ψηλά. Με έντονα φώτα, λευκά, πράσινα και κόκκινα. Είδα ένα φως σταματημένο, πάνω από το χωριό Αναστασοπουλέικα».

Ο κος Ταρσινός, όπως λέει, προσπάθησε να το πλησιάσει με το αυτοκίνητό του. Τότε το μυστήριο αντικείμενο άρχισε να χάνεται. Μετακινήθηκε αρκετές φορές, τονίζει, με ήρεμες κινήσεις, χωρίς να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα.

Η αστυνομία

Ο αυτόπτης μάρτυρας τηλεφώνησε σε συγγενείς του, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Γρήγορα στην περιοχή έφτασε ένα περιπολικό. Όπως τονίζει ο κος Ταρσινός:

-«Ήρθε η αστυνομία, ανεβήκαμε προς το χωριό, το είδαμε. Το είδαν και οι αστυνομικοί. Αυτό που είδα, μπορούν να το βεβαιώσουν και οι αστυνομικοί που το είδαν» αναφέρει.

Τον ρωτήσαμε μήπως ήταν κάποιο drone. Ο ίδιος αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ήταν πολύ μεγαλύτερο από τα drone. Ούτε ακουγόταν», συμπληρώνει.

Αρχικά το είδε στο βουνό. Ξεκίνησε από εκεί, πέρασε πάνω από το αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς το χωριό.

Αυτόπτης μάρτυρας και ο ανήλικος γιός του, Ηλίας:

«Ήταν μεγάλο, σαν αεροπλάνο. Είχε δυνατά φώτα. Τύφλωναν. Το μέγεθός του ίσως να ήταν μεγαλύτερο από το μέγεθος ενός αυτοκινήτου», λέει το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, με το θέαμα που αντίκρυσε.

Video με τους αυτόπτες που είδαν το Ούφο

Δείτε τί δήλωσε στην κάμερα του anagnostis.org ο αυτόπτης μάρτυρας κος Χρήστος Ταρσινός και ο ανήλικος γιός του Ηλίας.

Έψαχναν όλη τη νύχτα το Ούφο

Στον οικισμό Αναστασοπουλέικα του δήμου Επιδαύρου, στον παλιό δρόμο από το Λυγουριό προς τη Δήμαινα, το βράδυ της Πέμπτης, πολύς κόσμος που έμαθε τα νέα, έφτασε με αυτοκίνητα να δει το μυστήριο αντικείμενο. Οι περισσότεροι αμφέβαλαν, αλλά ήταν φοβισμένοι ότι κάτι μυστήριο συμβαίνει. Αρκετοί κινούνταν με τα αυτοκίνητά τους στις γύρω περιοχές ψάχνοντας και κοιτώντας στον ορίζοντα να δουν το περίεργο ιπτάμενο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο με τα εκτυφλωτικά φώτα.

Ανάμεσα στον κόσμο έφτασε στην περιοχή και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους.

Η κινητοποίηση του κόσμου ήταν έντονη προκειμένου να διαπιστωθεί τί ακριβώς ήταν αυτό που ισχυρίζονται ότι είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες. Ήταν ΑΤΙΑ, ή κάποια άλλα μυστήρια φώτα έδωσαν την εντύπωση ότι πρόκειται για Ούφο;

Κάτοικοι της περιοχής τράβηξαν και φωτογραφίες, όπου στο βάθος φαίνεται ένα φωτεινό αντικείμενο.

Μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στην Επίδαυρο (5)
Μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στην Επίδαυρο (10)

Να σημειώσουμε πάντως, ότι την ώρα που φτάσαμε στο χωριό, γύρω στις 11 το βράδυ, δεν διαπιστώσαμε κάτι το αξιοπερίεργο, εκτός από τον κόσμο που είχε σπεύσει εκεί από νωρίς. Σε όλη τη διαδρομή από το Λυγουριό, μέχρι το χωριό Αναστασοπουλέικα, συναντήσαμε αρκετά αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου, με κόσμο που κοιτούσε στον ορίζοντα, για να δει αν φαίνεται κάτι περίεργο.

Φωτεινό αντικείμενο Επίδαυρος κινητοποίηση (6)
Φωτεινό αντικείμενο Επίδαυρος κινητοποίηση (4)
Φωτεινό αντικείμενο Επίδαυρος κινητοποίηση (7)

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην περιοχή, άρχισε να ψάχνει στο βουνό για να εντοπίσει το παράξενο φωτεινό αντικείμενο.

Μυστήριο με το Ούφο

Το μυστήριο παραμένει… Τί συνέβη τελικά στην περιοχή της Επιδαύρου το βράδυ της Πέμπτης; Ο αυτόπτης μάρτυρας με τον γιό του επιμένουν ότι πρόκειται για Ούφο. Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, με εκτυφλωτικά φώτα, το οποίο πέρασε πάνω από το αυτοκίνητό τους με κατεύθυνση τον οικισμό Αναστασοπουλέικα της Επιδαύρου. Τρεις ώρες έβλεπε με το γιό του το μυστήριο αντικείμενο, δηλώνει ο ίδιος και επικαλείται και τη μαρτυρία των αστυνομικών που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στην περιοχή, μέσα στη νύχτα…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

2 Σχόλια

  1. Όταν μια απλή πυρκαγιά, υπόλοιπα κλαδέματος ελιάς, γίνεται ευκαιρία για μεταφυσικές εμπειρίες, σημαίνει ότι δεν πάμε καθόλου καλά, έχουμε σαλέψει για τα καλά! 🤪

Διαβάστε ακόμα

Back to top button