home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μυστήριο στην Επίδαυρο: Τι είδαν οι ντόπιοι και τους παραξένεψε – Έψαχναν στο βουνό για το φωτεινό αντικείμενο (Εικόνες)

Έντονη κινητοποίηση προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που ισχυρίζονται ότι είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.
Μυστηριώδες φωτεινό αντικείμενο στην Επίδαυρο (3)

Ένα μυστηριώδες φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη στον Αργολικό ουρανό τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 10 Μαρτίου, κινητοποιώντας αρκετό κόσμο στον οικισμό Αναστασοπουλαίικα στο δρόμο από Λυγουριό προς Επίδαυρο.

Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν στο anagnostis. Ο πατέρας περιγράφει αναλυτικά τι έβλεπε από τις 7:30 το απόγευμα και επί τρεις ώρες, αναφερόμενος σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, ενώ παράλληλα αποκλείει το ενδεχόμενο να ήταν drone, αεροπλάνο ή ελικόπτερο. Το ίδιο παρατήρησε και ο γιος του.

Τι είδαν οι ντόπιοι

Δείτε εικόνες που τράβηξαν οι ντόπιοι με το άγνωστο ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο:

Έψαχναν στο βουνό για να το βρουν

Στη συνέχεια υπήρξε έντονη κινητοποίηση στο σημείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς ήταν αυτό που ισχυρίζονται ότι είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε άρχισε να ψάχνει στο βουνό για να εντοπίσει το παράξενο φωτεινό αντικείμενο. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Το anagnostis βρέθηκε στο σημείο και πήρε συνεντεύξεις από τους αυτόπτες οι οποίες θα δημοσιευθούν το πρωί της Παρασκευής.

Αυτόπτης
Γιώργος Ταρσινός, αυτόπτης μάρτυρας

Να σημειώσουμε πως φθάνοντας εκεί δεν παρατηρήσαμε κάτι το αξιοπερίεργο.

Δείτε παρακάτω τις εικόνες του anagnostis.org από το επίμαχο σημείο:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    https://www.youtube.com/watch?v=2gRc3R6Il68

    Όταν μια απλή πυρκαγιά, υπόλοιπα κλαδέματος ελιάς, γίνεται ευκαιρία για μεταφυσικές εμπειρίες, σημαίνει ότι δεν πάμε καθόλου καλά, έχουμε σαλέψει για τα καλά! 🤪

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis