home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Η Άννα Καλογεροπούλου έγινε βοσκοπούλα για λίγες ώρες και ύμνησε το Κεφαλόβρυσο

«Ένα χωριό πανέμορφο και φιλόξενο κυρίως χάριν στους κατοίκους που έχουν επιλέξει να ζουν εκεί».
Κεφαλόβρυσο Αργολίδα (3)

Στο Κεφαλόβρυσο του Δήμου Άργους – Μυκηνών βρέθηκε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Καλογεροπούλου, όπου ξεναγήθηκε στο χωριό και έγινε «βοσκοπούλα» για λίγες ώρες.

Η Μεσσήνια θεματική αντιπεριφερειάρχης μιλά με κολακευτικά σχόλια για το Αργολικό ορεινό χωριό και απευθύνει πρόσκληση σε όλους να το επισκεφθούν για τις βόλτες στη φύση και την υπέροχη κουζίνα του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μέσω facebook:

«Έγινα μέλος της τοπικής κοινότητας Κεφαλόβρυσου της Π.Ε. Αργολίδας, σε υψόμετρο 700 μέτρων, σχεδόν στα σύνορα με την Αρκαδία.

Ένα χωριό πανέμορφο και φιλόξενο κυρίως χάριν στους κατοίκους που έχουν επιλέξει να ζουν εκεί και φυσικά της Σταυρούλας Τσιρίκου Σταυρούλα Grecopaths η οποία οργανώνει μοναδικές βόλτες σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες και με «έκανε βοσκοπούλα» για λίγες ώρες και ένοιωσα υπέροχα (ντορβά όμως δεν είχα…)!

Σας προσκαλώ όλους – μόλις εμβολιαστούμε και έχουμε βοηθήσει στο να δημιουργηθεί το απαραίτητο τείχος προστασίας κατά της πανδημίας – να πάρουμε τα καλούδια & τις προμήθειες μας (ο καθένας από τον τόπο του) και να πάμε στην πανέμορφη πλατεία, κάτω από τον τεράστιο πλάτανο όπου θα έχουμε κάνει κράτηση στο δημοτικό καφενείο και το οποίο θα μας διαθέσει την υπέροχη κουζίνα του, να στήσουμε τραπέζι και να ανταμώσουμε δια ζώσης μέσα στη φύση!

Να μπορούμε να αγκαλιαστούμε, να φάμε και να πιούμε όπως παλιά…

Γιατί η ανθρώπινη επαφή σε συνδυασμό με δραστηριότητες στη φύση και αγνό ντόπιο φαγητό είναι μοναδική και αναντικατάστατη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis