home design 800x400
home design 1170Χ320

Το Άργος «ειρωνεύεται» το Ναύπλιο – Η απάντηση για τη δικαστική απόφαση

Λακωνική απάντηση από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Άργους Μυκηνών.
δημαρχείο Άργους

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης ανάμεσα σε Ναύπλιο και Άργος για το θέμα του χρέους της ΔΕΥΑΝ στη ΔΕΥΑΑΡ-Μ ύψους 920.000 ευρώ, σύμφωνα με πρόσφατη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε. Ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑ Ναυπλίου, μετά και τις νέες δηλώσεις του Δημήτρη Καμπόσου, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι το χρέος έχει εξοφληθεί μέσω κρατικής επιχορήγησης, από την οποία μάλιστα υποστηρίζει πως της αναλογούν άλλα 800.000 ευρώ. Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Κωστούρου, οι οποίες είχαν κυμανθεί στο ίδιο μήκος κύματος.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Άργους Μυκηνών με μία λακωνική ανακοίνωση «ειρωνεύεται» τον δήμαρχο Ναυπλιέων και τη ΔΕΥΑΝ, σημειώνοντας τα εξής:

«Αξιότιμε Δήμαρχε Ναυπλιέων, αξιότιμοι κύριοι της ΔΕΥΑΝ,

Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή την ανακοίνωση σας και με την σειρά μας σας ενημερώνουμε πως κι’ εμείς συμφωνούμε να εφαρμόσουμε κατά γράμμα, την απόφαση του δικαστηρίου που …κερδίσατε

Σύντομα θα την εφαρμόσουμε!

Εις το επανιδείν λοιπόν!».

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Να μάθουν να πληρώνουν οι μπαχτατσηδες!!!!!!!!!!

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Υγεία, Ειρήνη και Ομόνοια!
    Χωρίς Ομόνοια ο τόπος είναι καταδικασμένος στην Κλαυθμώνος… 🤣

  3. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Υγεία, Ειρήνη και Ομόνοια!
    Είναι προφανές, εφόσον η κυβέρνηση επιχορήγησε σε μια εταιρεία 4.000.000 προς απόσβεση χρεών και το 41,5% του ποσού αντιστοιχεί στη χρηματοδότηση του χρέους του Δήμου Ναυπλιέων. Η λογική αυτό λέει!
    Όμως η “Δικαιοσύνη” είναι τυφλή, ίσως και κουφή, ίσως και κάτι άλλο, διότι αποφασίζει και διατάσσει και πάλι την εξόφληση, μη αναγνωρίζοντας την κυβερνητική παρέμβαση. Οπότε τίθεται το ερώτημα: ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Και με ποια κριτήρια; Γιατί εγώ βλέπω παντού αλληλοκαλύψεις, συγχύσεις, αναβολές, μπερδέματα και κακά ξεμπερδέματα…
    Ξαναλέω με δόξα ορθή: χρειαζόμαστε καθολική Ομόνοια για να μην καταδικαζόμαστε μια ζωή στην παρηγορητική Κλαυθμώνος! 😁

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis