home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αποκλειστικό: Η δικαστική απόφαση για το χρέος του Ναυπλίου στο Άργος

Τί λέει το δικαστήριο για τη διαμάχη – Η ΔΕΥΑΝ καλείται να πληρώσει τα χρέη της στη ΔΕΥΑΑΡ-Μ.
Βιολογικός Άργους Ναυπλίου δικαστική απόφαση

Τη νέα δικαστική απόφαση που αναγνωρίζει πως η ΔΕΥΑ Ναυπλίου οφείλει στη ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών το ποσό των 923.000 ευρώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό που εξυπηρετεί και τους δύο δήμους, φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το anagnostis.org.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Χρυσαυγή Τσαρούμη-Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στα όσα έχουν προηγηθεί και που οδήγησαν στις παρούσες δικαστικές διαμάχες.

«Ξοφλήστε αλλιώς θα πάμε σε κατασχέσεις»

Και οι δύο έκαναν μία τελευταία έκκληση προς τη ΔΕΥΑΝ να ξοφλήσει το χρέος της προς τη ΔΕΥΑΑΡ-Μ, για να μη χρειαστεί η δεύτερη να προχωρήσει σε κατασχέσεις εις βάρος της πρώτης.

Πλέον αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου και κατ’ επέκταση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, με τον οποίο ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών επισήμανε πως δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης.

Διολίτσης: Η απόφαση είναι τελεσίδικη

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Πέτρος Διολίτσης, δηλώνντας τα εξής:

«Ως απερχόμενος πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες ότι τα δικαστήρια απεφάνθησαν, το χρέος της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΑΡ-Μ ανέρχεται στις 923.000 ευρώ και πρέπει να καταβληθεί.

Αυτό είναι τελεσίδικη απόφαση, γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν, μαζί με εμένα, σε αυτή την προσπάθεια, τους δικηγόρους, κυρία Χρυσαυγη Τσαρουμη-Παπαγεωργιου, Τσαμασίρο Βασίλη και Μπακόπουλο Ανδρέα, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΑΡ-Μ».

Η δικαστική απόφαση

Δείτε παρακάτω τη δικαστική απόφαση που παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το anagnostis.org.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis