Home design
home design

Γιατί συναντήθηκε ο Νίκας με Ρομά της Νέας Κίου

Η συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου είχε να κάνει με προβλήματα που έχουν προκύψει με το Σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών.
Συνάντηση Νίκα με Ρομά στο Ναύπλιο

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, με εκπροσώπους Ρομά από την περιοχή της Νέας Κίου, οι κατοικίες των οποίων γειτνιάζουν με τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην πιο πάνω περιοχή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, παρουσία στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας, συζητήθηκαν οι δυνατότητες τακτοποίησης του εν λόγω ζητήματος και εκφράστηκε η εκτίμηση ότι μέσα από συνεργασία θα γίνει δυνατό να εξευρεθεί λύση μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες.

Ο περιφερειάρχης, με απόφασή του, προέβη στην συγκρότηση τριμελούς επιτροπής η οποία θα χειριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχόλια

4 απαντήσεις

  1. Η φωτιά προχθές βράδυ μπήκε επίτηδες για να δρομολογηθεί η συνάντηση;

    1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΩΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΜ……..ΚΑΤΑΝΤΙΑ….ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ !!!!!!!!!!!!
      ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Καραντουμανης

    Γιατί να διαμαρτυρηθουν οι Κιωτες ρε παιδιά!!!! Κοτζάμ καλλιτεχνικό Δ/ντη έχουν με έμφαση στο θέατρο, τους χορούς, τι μουσική, και αν πνίγονται στη κάπνα της χαβουζας, την μόλυνση της θάλασσας, την ρύπανση των εργοστασίων, τον καρκίνο που θερίζει, την εγκληματικοτητα των ρομα, την υποβάθμιση της γης, αυτά είναι πεζοτητες και ανάξια λόγου θέματα, με μπροστάρη τον Δντη τους θα παιανιζουν και θα χορεύουν αναδυκνευοντας το υψηλό επίπεδο της περιοχής τους!!!!!!!!!

  3. Καυστικός

    Όλοι μαζί με τον καλλιτεχνικο δ/ντη και την κυρια της ματαιοδοξιας από το χέλι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της Νέας Κιου!!!!!!!!!!

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis