home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΚΙΝΑΛ: Τι είδε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στο Άργος

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τον Γραμματέα του Κινήματος και μέλη του επισκέφθηκε την αγορά τού Άργους και του Ναυπλίου.
Χριστοδουλάκης Άργος ΚΙΝΑΛ (2)

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Παναγιώτη Βλάχο, τον Ανδρέα Πουλά Βουλευτή Αργολίδας, τον Λεωνίδα Κουτσογιάννη Γραμματέα της Νομαρχιακής Αργολίδας και μέλη του Κινήματος, επισκέφθηκε την αγορά τού Άργους και του Ναυπλίου και ενημέρωσε τον κόσμο για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Αργολίδας και συζήτηση με τα μέλη. Επίσης το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας όπου τους υποδέχθηκε ο Φώτης Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα μέλη του καθώς και παραγωγικοί φορείς του νομού και δόθηκε συνέντευξη τύπου.

Ο Βουλευτής και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ανδρέας Πουλάς τόνισε το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών λόγω των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό και το κύμα ακρίβειας που μαστίζει την χώρα.

ΚΙΝΑΛ πίνακας

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας που ξεπερνάει σήμερα το 207% του ΑΕΠ και πώς θα το μειώσουμε εφόσον απειλεί ευθέως την εθνική ανεξαρτησία μας, θα μας πείτε κάτι επιτέλους;
    Η περιοδεία των κεντρικών στελεχών σε όλη της Ελλάδα έχει πολλαπλή ανάγνωση:
    Η πρώτη, μάλλον επιφανειακή ανάγνωση της είδησης, αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική της χώρας.
    Η δεύτερη και πιο ουσιαστική είναι να φανούν δίπλα στα διορισμένα στελέχη της αθηνοκεντρικής εξουσίας, τα τοπικά και επαρχιακά στελέχη που θα διεκδικήσουν σε λίγες εβδομάδες το χρίσμα εκπροσώπευσης του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές. Θα δημιουργηθεί δηλαδή το κατάλληλο πλαίσιο πασαρέλας για να εμφανιστεί η τοπική γραφειοκρατική κομματική ελίτ δίπλα στη διορισμένη από τον πρόσφατα εκλεγμένο Ανδρουλάκη και “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό”…
    Άλλωστε ο αντιπολιτευτικός λόγος των τοπικών στελεχών δεν διαφέρει σε κάτι με αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ, ανταγωνίζονται σε λαϊκισμό και καλλιεργούν λεφτόδεντρα παροχών τύπου “ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ” με συστηματική αγνόηση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, πρωταθλήτρια Ευρώπης σε δανεισμό, τρίτη παγκοσμίως πίσω από Ιαπωνία (που όμως έχει μόνο εσωτερικό δανεισμό σε μετοχές πολιτών κι όχι εξωτερικό) και Σουδάν.
    Για την οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδας, θα ασχοληθεί το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη ποτέ ή θα συνεχίσει να καλλιεργεί λεφτόδεντρα της συμφοράς που φέρνουν την καταστροφή αλλά “καρφάκι δεν μας καίγεται, αρκεί να ανεβάζουμε τα κομματικά ποσοστά μας” στο εσωτερικό μέτωπο της αντιπολιτευτικής έριδας;

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Η κατάταξη των πιο υπερχρεωμένων χωρών (το 2021) και οι συνέπειες της πανδημίας
    Δεν είναι μυστικό, πως είμαστε λαός κλεφτών, πειρατών, εμπόρων, θαλασσοπόρων, καλοφαγάδων στο τραπέζι και προφανώς καλοί στο τάβλι και ξερή, αλλά ως έθνος είμαστε επίσης γνωστοί για την ικανότητα με την οποία αυξάνουμε το δημόσιο χρέος. Μια ικανότητα που μας τοποθετεί στην τρίτη θέση στα Top 10 πιο υπερχρεωμένα έθνη του κόσμου με βάση την αναλογία του χρέους προς το ΑΕΠ – μια μέτρηση που συγκρίνει το δημόσιο χρέος που προκύπτει από μια δεδομένη χώρα με την οικονομική της παραγωγή. Είναι με αυτόν τον τρόπο που οι οικονομολόγοι μετρούν τη θεωρητική ικανότητα των κρατών να αποπληρώσουν όσα είχαν συνάψει στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο όμως πως η Ιαπωνία έχει εσωτερικό χρέος, οφείλει σε Ιάπωνες κρατικούς μετόχους.
    Πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι η πανδημία σίγουρα δεν έχει βελτιώσει τα πράγματα. Πολλά έθνη χρειάστηκε να αλλάξουν δομικές πολιτικές στρατηγικές για να ξεφύγουν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Για να γίνει αυτό, ζήτησαν και πάλι βοήθεια από τα ευρύτερα πολιτικά συστήματα στα οποία ανήκουν. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά ποιες χώρες, έχουν επιδεινώσει τη θέση του χρέους τους.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis