home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ύμνος στον έρωτα και την αγάπη με υπογραφή από το Ναύπλιο

Ο Ναυπλιώτης συνθέτης και τενόρος Ντίνος Καλύβας αφιερώνει στους ερωτευμένους το “A song for Annabelle – Ένα τραγούδι για την Ανναμπέλ”.
dino kalyvas

Το 2o τραγούδι του άλμπουμ «Dino Kalyvas Pop Rock n’ Classics» έχει τίτλο “A song for Annabelle – Ένα τραγούδι για την Ανναμπέλ” και είναι αφιερωμένο σε όλους τους ερωτευμένους και τη χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως γράφει ο Ναυπλιώτης συνθέτης και τενόρος Ντίνος Καλύβας:

«Πρόκειται για ένα τραγούδι ύμνο στον έρωτα και την αγάπη, αφιερωμένο σε όλους τους ερωτευμένους και την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Ο έρωτας και η Αγάπη στην υγιή τους μορφή μπορούν να μας δώσουν τόσο μεγάλη δύναμη ώστε να κάνουμε καμιά φορά και θαύματα! Όσο για την Ανναμπέλ μπορεί να είναι μια όμορφη ύπαρξη που βλέπουμε στη στάση απέναντι να περιμένει να έρθει το τρένο στο Μετρό, ή το όμορφο κορίτσι στο διπλανό μας τραπέζι που πίνει τον καφέ του μαζί με τη φίλη της. Αν το θέλουμε πολύ και την αναζητούμε στην ζωή μας, κάποια στιγμή θα την δούμε να μας περιμένει.

Αν έχετε την απορία ποια είναι η συγκεκριμένη Ανναμπέλ που με ενέπνευσε, αυτό είναι μυστικό που οφείλω να κρατήσω, όμως οφείλω επίσης να σας πω ότι ως πρόσωπο η Ανναμπέλ είναι πέρα για πέρα αληθινή!»

Aκούστε το νέο τραγούδι του Ντίνου Καλύβα:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis