Home design
home design

Τι φτιάχνουν στο Πορτοχέλι

Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της ανάπλασης στην Μπάλτιζα με επιπλέον σταμπωτό δάπεδο και άλλες συναφείς εργασίες.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τι φτιάχνουν στο Πορτοχέλι
Πορτοχέλι

Σήμερα Δευτέρα 14.02.2022, ξεκίνησαν οι εργασίες στην Μπάλτιζα Πορτοχελίου με βάση τη Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΠΑΛΤΙΖΑΣ», προϋπολογισμού 29.999,00 € με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της ανάπλασης με επιπλέον σταμπωτό δάπεδο και άλλες συναφείς εργασίες που περιγράφονται στην τεχνική έκθεση με σκοπό την αισθητική και πρακτική αναβάθμιση του σημείου αυτού, στο Πορτοχέλι.

Μετά την αποπεράτωση του παραπάνω έργου θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά δωρεάς Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλο το μήκος της παραλίας από το ύψος του νεκροταφείου και σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Μπάλτιζας και της Παραλίμνιας οδού.

Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας και Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινότητας Πορτοχελίου Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική:

Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα ανάπτυξης και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην λειτουργική και αισθητική βελτίωση των κοινοχρήστων χώρων της Κοινότητας.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα, τις συντηρήσεις, τις επισκευές και τις αναπλάσεις.

Χτίζουμε τις τουριστικές υποδομές ώστε οι δημότες μας και οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την όμορφη Ερμιονίδα.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis