Home design
home design

Δήμος Ερμιονίδας: Τι πρέπει να κάνετε αν υπάρχει βλάβη στον Δημοτικό ηλεκτροφωτισμό

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει σχετικά με την εβδομαδιαία κίνηση του καλαθοφόρου μηχανήματος στον Δήμο Ερμιονίδας και παραθέτει τηλέφωνο.
Ηλεκτροφωτισμός

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 10034/30.12.2021 Απόφαση Δημάρχου, την 1η Ιανουαρίου 2022 ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερμιονίδας. Ο Αντιδήμαρχος κ. Σπυρίδων Αντουλινάκης, σύμφωνα με τις καθ’ ύλην αρμοδιότητές του, έχει την ευθύνη και εποπτεία εκτέλεσης έργων ηλεκτροφωτισμού – επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού, αλλαγή λαμπτήρων – τεχνικών συνεργείων.

Κατόπιν τούτου, για την καλή και εύρυθμη λειτουργία του συνεργείου ηλεκτροφωτισμού – αλλαγής λαμπτήρων, ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει σχετικά με την εβδομαδιαία κίνηση του καλαθοφόρου μηχανήματος στον Δήμο Ερμιονίδας.

Πρόγραμμα:

  • Δευτέρα: Κοινότητα Κρανιδίου
  • Τρίτη: Κοινότητα Πορτοχελίου – Κοινότητα Φούρνων
  • Τετάρτη: Κοινότητα Διδύμων – Κοινότητα Κοιλάδας
  • Πέμπτη: Κοινότητα Ερμιόνης
  • Παρασκευή : Κοινότητα Θερμησίας – Κοινότητα Ηλιοκάστρου

Για βλάβες ηλεκτροφωτισμού – αλλαγές λαμπτήρων:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, Ώρες 09.00 πμ. έως 14.00 μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2754360009

«Η ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, είναι ο καθημερινός μας αγώνας και η πρώτη μας προτεραιότητα!», αναφέρει ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Μα είναι δυνατόν στο 2022 να τηλεφωνάμε στο δημαρχείο Ερμιονίδας για να λέμε πού υπάρχει πρόβλημα με τη λάμπα της γειτονιάς μας;
    Είναι τόσο απλό να γίνει μια εφαρμογή, ή έστω να στέλνεται ένα email που να επισημαίνει το πρόβλημα υπεύθυνα, με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία, πλήρη σαφήνεια και διαφάνεια. Διότι στο τηλεφώνημα συχνά δεν απαντούν κι αν απαντούν μετά δεν ξέρουν ποιος και πότε απάντησε και πού πήγε το σημείωμα… και φτου κι απ’την αρχή ξανά-μανά τηλεφωνήματα…
    Εγώ για παράδειγμα έξω από το σπίτι μου εδώ κι 6 χρόνια έχω καμένη λάμπα πυράκτωσης, το έχω πει πολλάκις αλλά δεν έγινα Πολάκης για να εισακουστώ! Το λέω και δημοσίως… αλλά τηλέφωνο δεν ξαναπαίρνω!

  2. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Έχω υποδείξει στον Δήμο Ερμιονίδας εδώ και μήνες όπως επίσης κοινοποιήσει στον Πελοποννησιακό τύπο για αυτή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ εφαρμογή που λειτουργεί άψογα στη Γλυφάδα, Τρίκαλα κι αλλού, τώρα τη διαδίδω και σε ιταλικούς Δήμους.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville&hl=el&gl=US
    Τόση ανάγκη έχει ο τοπικός αντιδήμαρχος να κάνει “χάρες” στους πελάτες του που του τηλεφωνούν παρακαλώντας τον για μια λαμπίτσα κι λίγη άσφαλτο έξω από την πόρτα του; Έλεος…

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis