home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑρκαδίαΑθλητισμός

Τρίπολη: «Σημαία» για το 1ο Ιστορικό Ράλλυ

Διήμερος αγώνας σε τμήματα της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας

Το 1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.) και ο Δήμος Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων που θα έχει ως επίκεντρο τον Δήμο Τριπόλεως και τις όμορες περιοχές του.

Ο διήμερος αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 200 χιλιόμετρα, με 8 ειδικές διαδρομές μήκους σχεδόν 70 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 16 χρονομετρήσεις. Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας και περιλαμβάνουν τις παραδοσιακές κοινότητες Αχλαδοκάμπου, Πιάνας, Βλαχοκερασιάς, Χρυσοβιτσίου, Μάναρη, και πολλές άλλες.

Η σημαία της εκκίνησης για το Α’ σκέλος θα δοθεί στο ΦΟΥΓΑΡΟ ART CENTER στο Ναύπλιο το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 2 το απόγευμα. Το Α΄ σκέλος θα ολοκληρωθεί, μετά την ανασυγκρότηση στην εμβληματική Επισκοπή Τεγέας, στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και αφού οι αγωνιζόμενοι θα έχουν διανύσει 110 χλμ και θα έχουν εκτελέσει 4 ειδικές διαδρομές.

Τη σκυτάλη θα πάρει το πρωί της Κυριακής στις 11 η ώρα η Τρίπολη, όπου θα δοθεί η εκκίνηση του Β΄ Σκέλους. Ακόμη 90 χλμ οδηγικής απόλαυσης με 4 ακόμη ειδικές διαδρομές στο πολύχρωμο χειμερινό σκηνικό της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό και πάλι στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη, όπου θα γίνει η τελετή απονομή ςκαι θα παρατεθεί γεύμα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, σχεδιάστηκε και πάλι μια εκδήλωση από συλλέκτες κλασσικών οχημάτων προς συλλέκτες και λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου με σεβασμό στην ιστορία τους.

Η οργανωτική επιτροπή υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα απολαυστικό διήμερο Regularity Event.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button