home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ναύπλιο: Πώς θα γίνονται οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τουρισμού Ναυπλίου, ανακοινώνει στα μέλη του, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα Ξενοδοχεία, θα γίνονται μέσω του Σωματείου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 11-1-2022 ημέρα Τρίτη και ώρες 10 π.μ. μέχρι 1 μ.μ, μέχρι και στις 26-1-2022 ημέρα Τετάρτη , στα γραφεία του Σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2) εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά την 14/2000 απόφαση του Αρείου Πάγου κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης στο Ξενοδοχείο που εργαστήκατε και πρέπει όλοι να κάνετε τις αιτήσεις σας μέσω του Σωματείου . Πολλοί συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια δεν ακολουθούσαν αυτή την διαδικασία, όμως όλοι είδαμε φέτος με τις αναστολές της σύμβασης που προέκυψαν λόγω της Πανδημίας πόσο σημαντικό είναι να τα έχουμε κάνει όλα νόμιμα και επειδή και το 2022 προβλέπεται αρκετά δύσκολο, είναι επιτακτική ανάγκη να τηρήσουμε την διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στο Εργατικό Κέντρο στο τηλέφωνο 2752028141».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button