home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΥγεία

Καλαμάτα: Ένας ακόμη νεκρός από κορωνοϊό

9 συνολικά θάνατοι μέσα στον Ιανουάριο

Ένας ακόμη νεκρός ήρθε να προστεθεί χθες στα θύματα του κορωνοϊού, συνολικά 9 μέσα στον Ιανουάριο, στην Καλαμάτα. Πρόκειται για έναν 90χρονο που νοσηλευόταν στην κλινική covid του Νοσοκομείου της πόλης.

Επιπλέον χθες είχαμε 5 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό ενώ δόθηκαν 5 ακόμη εξιτήρια σε αποθεραπευμένους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, μέσα στην τελευταία εβδομάδα έχουν πραγματοποιηθεί 9 θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα.

Σε σταθερά υψηλά νούμερα πάντως παραμένει στη Μεσσηνία ο αριθμός των κρουσμάτων του κορωνοϊου ενώ χθες ανιχνεύτηκαν θετικοί 209 μαθητές και 55 εκπαιδευτικοί, μέσω της διενέργειας των υποχρεωτικών self  test.

Η πλειονότητα των κρουσμάτων αλλά και των κενών στην εκπαίδευση εντοπίζεται σε σχολεία της Καλαμάτας

1000 self  test έχουν προμηθευτεί ήδη από χθες οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου προκειμένου να διατεθούν στις σχολικές μονάδες μέσω των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, ενώ έχουν διατεθεί και είδη ατομικής προστασίας και καθαριότητας .

Ο Δήμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις προκειμένου να ανταποκριθεί σε πιθανές ανάγκες που θα προκύψουν

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button