home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαλτέζος για τα νέα του καθήκοντα: Θα είμαι πανταχού παρών, κύριο μέλημά μου η Αργολίδα

Πρώτη φορά που επιλέχθηκε ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, περιφερειακός σύμβουλος από την Αργολίδα.
Ο Μαλτέζος φρόντισε εγκαίρως για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία

Με δήλωσή του, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αργολίδας και νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τις θέσεις που του εμπιστεύθηκε.

Ο Γιάννης Μαλτέζος εκλέχθηκε το πρωί της Κυριακής νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έπειτα από πρόταση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αναδείχθηκε, από την παράταξη Τατούλη, η Αντωνία Μπούζα και γραμματέας, από την παράταξη Δέδε, η Τζένη Δημητρακοπούλου.

Η δήλωση του Γιάννη Μαλτέζου:

«Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, που στην πρώτη μου θητεία ως περιφερειακού συμβούλου μου εμπιστεύθηκε πρώτα τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και για το επόμενο έτος την ιδιαίτερα σημαντική θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η τιμή αυτή στο πρόσωπο μου αποτελεί τιμή και για το Νομό μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος στη θέση αυτή από την Αργολίδα.

Θα παρακολουθώ τα θέματα και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, πλην όμως παραμένει κύριο μέλημά μου η Αργολίδα και η παρακολούθηση όλων για όσα εργάστηκα σκληρά τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια.

Με άλλα λόγια φίλοι μου σχεδιάζω να είμαι πανταχού παρών!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis