home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νοικοκυρέψαμε την Αργολίδα – Τί είπαν Μαλτέζος και Μαντζούνης για τη θητεία τους

Απολογισμός των δύο αντιπεριφερειαρχών στο …παραπέντε της ανακοίνωσης προσώπων και κατανομής θέσεων από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα
Συνέντευξη Τύπου Μαλτέζος Μαντζούνης (1)

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα πρόσωπα που θα πάρουν σκυτάλη στην υπόλοιπη θητεία της Περιφερειακής Αρχής στην Πελοπόννησο και θα στελεχώσουν τις αντιπεριφέρειες και τις υπόλοιπες θέσεις – κλειδιά στους νομούς της Πελοποννήσου, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης έκαναν απολογισμό της θητείας τους, ενώπιον των δημοσιογράφων.

Συνέντευξη Τύπου Μαλτέζος Μαντζούνης (3)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Από την παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου απουσίαζε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, λόγω ασθενείας.

Ασφάλεια και νοικοκύρεμα

Οι λέξεις «ασφάλεια» και «νοικοκύρεμα» έδωσαν το στίγμα της δράσης που προηγήθηκε μέχρι σήμερα – όπως ειπώθηκε από τον Γιάννη Μαλτέζο, ο οποίος παρουσίασε τα έργα που δρομολογήθηκαν κατά την μέχρι τώρα θητεία του, ενώ αντίστοιχα από τον Γιάννη Μαντζούνη δόθηκε επίσης το στίγμα του νοικοκυρέματος, αφού τόνισε ότι κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του, έγινε το σημαντικό έργο της καταγραφής, ώστε στη συνέχεια να δρομολογηθούν τα αθλητικά έργα, που άλλωστε είναι υποχρέωση της πολιτείας.

Και οι δύο αντιπεριφερειάρχες αναφέρθηκαν τόσο στα μεγάλα έργα, όσο και σε μικρά έργα καθημερινότητας, τα οποία έβαλαν σε τάξη ζητήματα, που έχουν να κάνουν τόσο με τη λειτουργία των υπηρεσιών σε σχέση με τον πολίτη, όσο και την τακτοποίηση θεμάτων που βρίσκονται στην …ημερήσια διάταξη.

Συνέντευξη Τύπου Μαλτέζος Μαντζούνης (6)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Σημαντικά έργα

Ανάμεσα στα έργα που αναφέρθηκαν είναι τα δύο εμβληματικά έργα της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο, με τη σύμβαση να υπογράφεται τις επόμενες ημέρες, αλλά και η επικείμενη λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που θα δώσει λύση στην άδικη για την Πελοπόννησο εικόνα των απέραντων σκουπιδότοπων.

Εκτενής αναφορά έγινε σε πλειάδα έργων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και σε έργα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε το μεγαλεπήβολο έργο της Μαρίνας του Ναυπλίου, που φαίνεται ότι μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, σημαντικά αθλητικά έργα, όπως το Ενωσιακό Γήπεδο, αλλά και το νέο Δοικητήριο στη ΡΕΑ, αλλά και μικρότερα σημαντικά έργα που θεωρούνται απαραίτητα για τη λειτουργία του νομού Αργολίδας, όπως η συντήρηση του Οδικού Δικτύου που είχε παραμεληθεί, η διάνοιξη δασικών δρόμων και ο καθαρισμός ρεμάτων, απαλλοτριώσεις που είχαν κολλήσει και ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, Το info kiosk του Ναυπλίου και το κτήριο συσσιτίου της Ευαγγελίστριας, έργα Πολιτισμού, Αθλητικά έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις πόλεις της Αργολίδας.

Μέσα Ενημέρωσης Αργολίδας
ΦΩΤΟ: anagnostis

Ο απολογισμός των Γ. Μαλτέζου και Γ. Μαντζούνη στο …παραπέντε της ανακοίνωσης προσώπων και κατανομής θέσεων από τον Παναγιώτη Νίκα, έγινε με παρότρυνση του ίδιου του Περιφερειάρχη, όπως ανακοινώθηκε, και η αίσθηση που θέλησαν να αφήσουν οι δύο αντιπεριφερειάρχες είναι ότι κατά τη φάση αυτή νοικοκύρεψαν την Αργολίδα, που θεωρείτο εγκαταλλελειμένη κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους, αν και κάποια στιγμή αναφέρθηκε, ότι λαμβάνεται υπόψιν και το έργο των προηγούμενων που συνεχίζεται.

Όπως έγινε γνωστό, ο Παναγιώτης Νίκας πρόκειται να ανακοινώσει την κατανομή θέσεων και τα πρόσωπα την Κυριακή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis