home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Νενεκούμης και Δελογιάννης οι δύο νέες «μεταγραφές» Καμπόσου

Οι δύο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με την παράταξη Χειβιδόπουλου, προσχώρησαν στην παράταξη του δημάρχου.

Δύο «μεταγραφές» προερχόμενες από το αντίπαλο στρατόπεδο ανακοίνωσε η «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου. Συγκεκριμένα, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Άργους-Μυκηνών Χάρης Νενεκούμης (Δ.Ε. Νέας Κίου) και Γιώργος Δελογιάννης (Δ.Ε. Μυκηνών) οι οποίοι είχαν εκλεγεί με την παράταξη Χειβιδόπουλου, ανακοίνωσαν ότι προσχωρούν στην παράταξη του δημάρχου.

Οι δύο «δεξιοί» σύμβουλοι, που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, είχαν ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο ότι ανεξαρτητοποιούνται από την παράταξη «Δυνατή πόλη ξανά», με το επιχείρημα ότι ο Τάσσος Χειβιδόπουλος ανακοίνωσε τις σκέψεις και την πρόθεση του να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, με επιστολή τους στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών, ανακοίνωσαν ότι προσχωρούν στην παράταξη «Αλλαγή πορείας».

Το κοινό έγγραφο για την προσχώρησή τους έχει ως εξής:

έγγραφες

Όπως ανακοίνωσε η παράταξη Καμπόσου:

«Η παράταξή μας, μεγαλώνει και δυναμώνει!

Υποδεχόμαστε στην “Αλλαγή Πορείας” τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, Χάρη Νενεκούμη και Γιώργο Δελογιάννη, οι οποίοι με επιστολή τους προς το Δ.Σ. ανακοίνωσαν την απόφασή τους να συστρατευτούν μαζί μας.

Η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου γνωρίζει μόνο πρόσθεση και πολλαπλασιασμό.

Αφήνει έξω απο τους κόλπους της την διαίρεση και την αφαίρεση, για το καλό του τόπου, για την πρόοδο του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Συνεχίζουμε δυνατά την Αλλαγή Πορείας!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

Διαβάστε ακόμα

Back to top button