home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υπέροχες ζωγραφιές κοσμούν το ημερολόγιο του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

Οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου διακόσμησαν και το Σχολείο τους με χριστουγεννιάτικα στεφάνια, ζωγραφιές και ευχητήριες κάρτες.
Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας (1)

Το νεοσύστατο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί από φέτος ως το 9ο Καλλιτεχνικό Σχολείο της Ελλάδας και το πρώτο το οποίο ιδρύθηκε στην περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας γενικής εκπαίδευσης με διευρυμένο πρόγραμμα και με έμφαση στις Καλές Τέχνες. Βρίσκεται στη Πρόσυμνα του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ως υπερτοπικό – διαδημοτικό σχολείο το οποίο είναι, δέχτηκε μαθητές από τους περισσότερους δήμους του νομού Αργολίδας. Φέτος το Σχολείο λειτουργεί με ένα μόνο τμήμα της πρώτης τάξης Γυμνασίου.

Σκοπός του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, είναι η εξοικείωση, η προετοιμασία, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Καλές Τέχνες, καθώς και η καλλιέργεια και η εκπαίδευση των δεξιοτήτων τους. Οι μαθητές εμβαθύνουν στην κατεύθυνση που επιθυμούν να ακολουθήσουν: Θεάτρου – Κινηματογράφου, Χορού (Κλασικού και Σύγχρονου) και Εικαστικών Καλών Τεχνών.

Οι μαθητές ζωγράφισαν με κέφι τα έργα τα οποία κοσμούν το εξώφυλλο και τις σελίδες του ημερολογίου του νέου έτους 2022. Είναι χαρούμενοι που φοιτούν σε ένα Σχολείο που καλλιεργεί συστηματικά την ανάγκη και την επιθυμία τους να εντρυφήσουν στις Καλές Τέχνες. Θέλουν με αυτό το ημερολόγιο να ευχηθούν Καλή Χρονιά, υγεία, ευτυχία και προκοπή.

Οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου μέσα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, διακόσμησαν και το Σχολείο τους με χριστουγεννιάτικα στεφάνια, ζωγραφιές και ευχητήριες κάρτες.

Εύχονται μέσα από την καρδιά τους και οι ζωγραφιές τους ενδυναμώνουν τις ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο.

Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας; (3)
Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας; (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis