home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στην εστίαση: Ρεβεγιόν με rapid test για εμβολιασμένους Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, αν εφαρμοστεί, αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια και από τις δύο πλευρές.
ρεβεγιόν Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά

Ένα νέο μέτρο για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού και με τη μετάλλαξη Όμικρον να προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, εξετάζει η κυβέρνηση. Στο τραπέζι βρίσκεται η είσοδος και εμβολιασμένων σε εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης μόνο με αρνητικό rapid test, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, το συγκεκριμένο μέτρο φαίνεται πως συζητήθηκε μετά και από τη σημερινή σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Η καθιερωμένη σύσκεψη πραγματοποιείται Δευτέρα, αλλά έγινε την Κυριακή καθώς ο πρωθυπουργός θα απουσιάζει στη Σόφια για επίσημη επίσκεψη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το μέτρο να αφορά και το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως εξετάζεται να εφαρμοστεί μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με δεδομένο οτι για τα Χριστούγεννα υπάρχει το μέτρο του δωρεάν self test και άρα είναι εξασφαλισμένος ο επιδημιολογικός έλεγχος.

Πάντως το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε συνεδρίαση της επιτροπής και οποιαδήποτε απόφαση να ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=DNoXdXq4jiU&ab_channel=TVmax

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis