home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Καταστροφές με στόχο την κοινωνία

Έκαναν γης Μαδιάμ το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο Ναύπλιο

Την συσσωρευμένη οργή τους εκφράζουν πολλές φορές και όλο και συχνότερα ομάδες ατόμων πάνω σε δημόσια αντικείμενα, είτε αυτά είναι παγκάκια, είτε πινακίδες είτε ακόμα και πάγκοι που έμελλαν να δώσουν λίγη χαρά στα παιδιά του Ναυπλίου.

Αργά χτες το βράδυ ξέσπασαν σε τρεις πάγκους του Χριστουγεννιάτικου παζαριού και τους διέλυσαν ρίχνοντάς τους στον πεζόδρομο. Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η τελευταία Χριστουγεννιάτικη αγορά, στην οποία συμμετέχουν σχολεία και σύλλογοι. Οι πάγκοι αντικαταστάθηκαν ήδη από συνεργεία του Δήμου.

Άσχετα με το ύψος των ζημίων θα πρέπει πλέον να απασχολήσει σοβαρά την πολιτεία η τυφλή βία, κυρίως ανηλίκων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Στη χώρα της γενικευμένης δεισιδαιμονίας που η παραβατικότητα γίνεται ανεκτή και συγχωρείται σε κάθε μορφή της ήδη από τις τρυφερές ηλικίες και η “ανυποταξία” θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα του κάθε ατόμου να “ανακρίνει” όποιον γουστάρει, εγωιστικά κι ασύστολα, συνακόλουθα η παραβατικότητα εκδηλώνεται με κάθε μορφή βίας παντού κατά του δημοσίου χώρου και του κοινού συμφέροντος. Η κοινωνία είναι ο αντίπαλος, το εξουσιαστικό δέος.
    Δεν πρόκειται για “συσσωρευμένη οργή” όπως υποθέτει καλοπροαίρετα ο συντάκτης. Πρόκειται για κοινωνική έκφραση, κανονική συμπεριφορά απομονωτισμού, έντονη απόρριψη των κοινωνικών προτύπων κι ανασύνταξης νέων ηθικών κωδίκων, περιθωριακών μορφών. Αν ακούσετε τους ράπερ τι πρεσβεύουν στις “αοιδίες τους” θα καταλάβετε τις αμερικανιές και τις εισαγόμενες μιμητικές αηδίες τους.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button