home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Δήμος Ερμιονίδας: Aναπλάσεις στην κοινότητα Ηλιοκάστρου

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 24.828,00 €

Υπογράφηκε η σύμβαση έργου για τις αναπλάσεις στην κοινότητα Ηλιοκάστρου του Δήμου Ερμιονίδας. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά την ανάπλαση και διαμόρφωση οδών με σταμπωτό δάπεδο πλησίον του κοινοτικού καταστήματος και εργασίες οδοποιίας με επισκευή αγροτικών και δημοτικών οδών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 24.828,00€.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα (Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου) ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Αναπλάσεις στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου», προϋπολογισμού 24.828,00 €. Η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ ΠΟΕ.

Το έργο αφορά στην ανάπλαση και διαμόρφωση οδών με σταμπωτό δάπεδο πλησίον του κοινοτικού καταστήματος και εργασίες οδοποιίας με επισκευή αγροτικών και δημοτικών οδών, δημιουργώντας αναβαθμισμένη εικόνα, αισθητικά και λειτουργικά στο Ηλιόκαστρο.

Μέσα από την κατάθεση προτάσεων και την υλοποίηση έργων ολοκληρωμένων αναπλάσεων και σημαντικών έργων υποδομής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, δημιουργείται μια δυναμική ανάπτυξης της περιοχής. Οι Κοινότητες κάθε χρόνο που περνά, αλλάζουν όψη με έργα και παρεμβάσεις και γίνονται περισσότερο προσβάσιμες για τους πολίτες.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα τις συντηρήσεις τις επισκευές και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων της Ερμιονίδας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση, προχωράμε σε σημαντικά έργα. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να αλλάζουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παρεμβαίνουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά κάθε γωνιά της Ερμιονίδας».

Σύμβαση Αναπλάσεις Ηλιοκάστρου page 0001 724x1024
Φωτογραφια: Δήμος Ερμιονίδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button