home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΜεσσηνία

Απίστευτη καταγγελία στην Πύλο: «Στενοί άνθρωποι του Σαμαρά» παρεμβαίνουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ!

«Δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», καταγγέλλει υποψήφιος δήμαρχος.

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια εξωκομματικών να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα την καταγγελία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλου Μεσσηνίας Ηλίας Κανάκης σε ανάρτησή του στο facebook, την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες, ενώ το θέμα αναδημοσίευσε και ο πολιτευτής και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία του υποψήφιου δημάρχου Πύλου, κάνοντας λόγο για «πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά», υποστηρίζει ότι στη Μεσσηνία υπάρχει σε εξέλιξη προσπάθεια «να μετονομάσουν το ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ».

«Όταν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά ψηφίζουν για να αναδείξουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους αυτό που απομένει είναι να το μετονομάσουν σε Ν.Δ. Ντροπή τους δεν υπάρχει πέτσα απάνω τους! Τους φοβίζει τελικά το όνομα Παπανδρέου όλα τα εγχώρια συστήματα διαπλοκής απέναντι στον Γιώργο ένας με όλους, σηκωθείτε οι γνήσιοι δημοκρατικοί άνθρωποι και ψηφήστε Παπανδρέου Γιώργο», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Κανάκης, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες δύο ανδρών σε εκλογικό κέντρο της περιοχής.

Από την πλευρά του, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Χρυσοφάκης, αναδημοσίευοντας την ανάρτηση του κ. Κανάκη, δείχνει να υιοθετεί την καταγγελία και σημειώνει: «Σύμφωνα με τις καταγγελίες του υποψηφίου δημάρχου Πύλου, κ. Κανάκη, οι κκ (…), στενοί άνθρωποι του Σαμαρά, δίνουν μάχη προκειμένου να μην βγει ο Παπανδρέου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα τους αφήσουμε».

screenshot 2021 12 05 153211

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Κυριακής χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ, προσέρχονται στις εσωκομματικές κάλπες που έχουν στηθεί για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του Κινήματος, με τις υποψηφιότητες του Γιώργου Παπανδρέου, του Νίκου Ανδρουλάκη και του Ανδρέα Λοβέρδου να βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο.

Έμπειρα στελέχη εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα σπάσει το ρεκόρ του 2017.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button