home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑρκαδία

Tρίπολη: Hμερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου από τις 15:45 έως τις 20:30 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Αρκαδίας, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και το ΚΕΠΕΑ(ΚΠΕ) Καστρίου, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, διοργανώνουν Ημερίδα που θα περιλαμβάνει συζήτηση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση (27 Νοεμβρίου) και βιωματικό εργαστήριο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου από τις 15:45 έως τις 20:30 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη).

Στο ξεκίνημα της Ημερίδας θα υπάρξει συζήτηση με κεντρικό θέμα: «Μπροστά στις νέες προκλήσεις 2021: Πανδημία και Δημοκρατία. Γεφυρώνονται οι αποστάσεις;». Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: «Eγώ κι ο άλλος» που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.

Ημερίδα που θα περιλαμβάνει συζήτηση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στην Εκπαίδευση (27 Νοεμβρίου) και βιωματικό εργαστήριο.

Το εργαστήριο αποτελεί μέρος του εγκεκριμένου από το ΙΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένου από τον Διεθνή Οργανισμό για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (IDEA) προγράμματος «Κι αν ήσουν εσύ;».

Η εκπαιδευτική βιωματική διαδικασία θα υλοποιηθεί με βάση τους προβλεπόμενους όρους υγιεινής και την τήρηση όλων των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον COVID-19.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button