home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Μιχάλης Πελεκάνος: Αφήνει την ομάδα της Ερμιονίδας για να μπει στη Φάρμα

Την ίδια στιγμή, εκτεθειμένη μένει και άλλη μία ομάδα, οι Δαναοί Άργους. Ο σύλλογος της Α2 γυναικών είχε δώσει ρόλο τιμ μάνατζερ στον Πελεκάνο.

Ανατροπή δεδομένων και αλλαγή ισορροπιών έχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τον Γ’ όμιλο. Η συμμετοχή του Μιχάλη Πελεκάνου στο ριάλιτι του Αντ1 «Φάρμα 2» μπορεί να ωφελήσει σε τηλεθέαση το κανάλι του Αμαρουσίου, σίγουρα όμως δεν θα βοηθήσει την μέχρι πρότινος ομάδα του, ΑΟ Ερμιονίδας.

Ο σύλλογος της Πελοποννήσου είχε κάνει μία σημαντική επένδυση στο πρόσωπο του έμπειρου φόργουορντ, η οποία πλέον τίθεται σε αμφιβολία μετά την απόφασή του να αποχωρήσει παρά το ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο.

Ως εκ τούτου, ο ΑΟ Ερμιονίδας χάνει σημαντικό μέρος της δυναμικής του και συνεχίζει με disadvantage την προσπάθεια παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την ίδια στιγμή, εκτεθειμένη μένει και άλλη μία ομάδα, οι Δαναοί Άργους. Ο σύλλογος της Α2 γυναικών είχε δώσει ρόλο τιμ μάνατζερ στον Πελεκάνο και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Λίγα λόγια για τον «Γίγαντα» της Φάρμας

Ένας αθλητής με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ένας Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό το 2012, ο μπασκετμπολίστας, Μιχάλης Πελεκάνος, είναι ένας απο τους δύο παίκτες που θα εισβάλουν στη Φάρμα στην θέση εκείνων που αποχώρησαν.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, φέτος είχε υπογράψει με την ομάδα της Γ’ Έθνικής Ερμιονίδα , με την οποία όπως φαίνεται έληξε την συνεργασία του αφού αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 για να γίνει και αυτός αγρότης.

Και κάτοχος της Euroleague το 2012 με τον Ολυμπιακό, μπαίνει στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Φάρμα 2»!

Ο 40χρονος Μιχάλης Πελεκάνος έχει παίξει με επιτυχία στο Περιστέρι, στην ΑΕΚ, στη Βασίλισσα του μπάσκετ Ρεάλ Μαδρίτης, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στον Πανιώνιο ενώ όπως σας αναφέραμε πιο πάνω με την ομάδα του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τους «ερυθρόλευκους» το 2012.

Σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ένα γίγαντα του μπάσκετ και στην ζωή, άλλωστε ο Πελεκάνος είναι δίμετρος και πολύ αθλητικός παίκτης και αυτομάτως φαντάζει φαβορί για το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button