home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Για πού προορίζονταν τα ναρκωτικά που είχε στο αυτοκίνητό του ο σωφρονιστικος υπάλληλος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Καθημερινή» υπάρχουν υπόνοιες ότι ο 40χρονος ανήκει σε ευρύτερο κύκλωμα επίορκων σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Φυλακή

Στη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Ναυπλίου, ο οποίος φέρεται πως αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στο κατάστημα κράτησης προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. Ο 40χρονος φύλακας που συνελήφθη στην είσοδο του σωφρονιστικού καταστήματος, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της ασφάλειας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, με την κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ωστόσο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος ακινητοποιήθηκε κατά την είσοδό του στο Κατάστημα Κράτησης, όπου μετέβη για να αναλάβει υπηρεσία. Ακολούθησε έρευνα, κατά την οποία στο αυτοκίνητό του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 323 γραμμάρια κάνναβη, 9 γραμμάρια κοκαΐνη, 145 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, αρνείται τις κατηγορίες έτσι όπως έχουν διατυπωθεί και κατά την απολογία του αναμένεται να παρουσιάσει μία διαφορετική εκδοχή από τα όσα έχουν μέχρι τώρα ακουστεί.

Για πού φέρεται να προορίζονταν τα ναρκωτικά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή» σε ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη:

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για σκληρό Αλβανό κακοποιό που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης στη συγκεκριμένη φυλακή.

Περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση διεξάγει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Όπως αναφέρουν στην «Κ» αρμόδιες πηγές, υπάρχουν υπόνοιες ότι ο 40χρονος ανήκει σε ευρύτερο κύκλωμα επίορκων σωφρονιστικών υπαλλήλων».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αγανακτισμενος πολίτης

    Ο βολεμενος από βουλευτή του συστήματος δεν έχει επώνυμο;; γιατί τόση μυστικότητα ρε παιδιά… Η κοινωνία δεν Πρέπει να μάθει για τα βολεμενα κακομαθημένα κολοπαιδα που μπήκαν στο δημόσιο και συνεχίζουν να λειτουργούν Παράνομα εις βάρος του φορολογούμενου πολιτη;;

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis