home design 800x400
home design 1170Χ320

Καιρός: Για επιδείνωση από την ερχόμενη εβδομάδα προειδοποιεί ο Αρναούτογλου

Για κακοκαιρία από την ερχόμενη Δευτέρα, έκανε λόγο ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ
Κεραυνοί στο Ναύπλιο

Για επιδείνωση του καιρού από την ερχόμενη Δευτέρα, προειδοποίησε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου. 

Πιο αναλυτικα, για σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ο έμπειρος μετεωρολόγος, μίλησε για αστάθεια θα επικρατήσει από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο. Τα σύννεφα θα είναι αρκετά πυκνά και κατά τόπους θα δώσουν διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, αν και θα ξεκινήσει η μέρα με κάποια συννεφιά δεν αναμένονται κάποια φαινόμενα μέχρι και λίγο πριν το μεσημέρι.

Στην κεντρική και βόρεια χώρα, θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στο εσωτερικό της Θεσσαλίας αλλά και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις ανατολικές – βορειοανατολικές περιοχές αλλά και στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα υπάρξουν κάποιες τοπικές συννεφιές νωρίς το πρωί, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα κυλήσει με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Θεσσαλονίκη, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες ωστόσο μετά το μεσημέρι τα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ στα ορεινά της Πέλλας και της Ημαθίας δεν αποκλείεται να βρέξει τοπικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Από την επόμενη εβδομάδα, προς το βράδυ της Δευτέρας ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού στα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες και ίσως την Τρίτη τα φαινόμενα να κινηθούν ανατολικότερα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis