Home design
home design

Το 2023 η Αργολική Ριβιέρα γίνεται παράδεισος για γκόλφερς

Πότε θα αρχίσει να ξετυλίγεται η επένδυση μαμούθ του Kilada Hills στην Ερμιονίδα.
kilada hills (5)

Ολοκληρώνεται το 2023 η πρώτη φάση της mega επένδυσης Kilada Hills στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, για να ακολουθήσει η δεύτερη φάση της πρώτης τουριστικής Στρατηγικής Επένδυσης στην Ελλάδα.

Η επένδυση της Dolphin Capital Investors, εκτός της πρωτιάς της στις Στρατηγικές Επενδύσεις τουρισμού, είναι και η πρώτη που άρχισε να υλοποιείται ήδη από τον Ιανουάριο του 2020, στην περιοχή κοντά στο χωριό Κοιλάδα, στο Πόρτο Χέλι, στην Αργολική Ριβιέρα.

Το ύψος της επένδυσης αγγίζει τα 400 εκατομμύρια ευρώ και η συμβολή της στην απασχόληση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αναμένεται να δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά τη φάση κατασκευής και επιπλέον 600 θέσεις εργασίας κατά τη φάση της πλήρους λειτουργίας της.

Δείτε εικόνες από την Dolphin Capital Investors.

kilada hills (2)
Φώτο: Killada Hills (Dolphin Capital Investors)
kilada hills (1)
Φώτο: Killada Hills (Dolphin Capital Investors)
kilada hills (6)
Φώτο: Killada Hills (Dolphin Capital Investors)

Οι 2 φάσεις της επένδυσης

Η επένδυση έχει χωριστεί σε δύο μεγάλες φάσεις, εκ των οποίων η πρώτη είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με πληροφορίες του bizness.gr θα έχει ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2023.

1η φάση

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ 18 οπών σε έκταση 870 στρεμμάτων, με μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση 5.000 τ.μ. για τα κτίρια του Club House και τις λοιπές εγκαταστάσεις.

Ο σχεδιασμός του γηπέδου έχει γίνει προσωπικά από τον κορυφαίο ίσως παίκτη και σχεδιαστή γκολφ στον κόσμο Jack Nicklaus και φέρει την υπογραφή του, και είναι ήδη το PGA National Golf Course.

Στην πρώτη φάση θα κατασκευαστούν επίσης οι υποδομές στην έκταση, όπως το οδικό δίκτυο και τα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.

Τέλος, θα κατασκευαστούν και 90 ιδιωτικές κατοικίες.

2η φάση

Στη δεύτερη φάση της επένδυσης θα κατασκευαστεί πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας 100 δωματίων, καθώς και περίπου 88 κατοικίες και βίλες.

Επίσης, θα αναπτυχθούν beach club, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι εστίασης και αναψυχής, καθώς και κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου.

Με πληροφορίες από bizness.gr

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis