home design 800x400
home design 1170Χ320

Μπικάκης κατά Κωστούρου: Η προσπάθεια τσιμεντοποίησης του Πάρκου Κολοκοτρώνη έπεσε στο κενό

Τι ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος για το Πάρκο Κολοκοτρώνη και την στάση του δήμαρχου Ναυπλιέων.
Πάρκο Κολοκοτρώνη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, Νίκος Μπικάκης συνεχάρη όλους όσους κατάφεραν να αποτρέψουν την τσιμεντοποίηση, όπως αναφέρει, του πάρκου Κολοκοτρώνη, μη αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του ιστορικού αυτού μνημείου της πόλης. Τέλος, ο κ. Μπικάκης κάλεσε τον κ. Κωστούρο να αποδεχτεί την αποτυχία του για το συγκεκριμένο θέμα τσιμεντοποίησης του πάρκου.

Νίκος Μπικάκης
Ο Νίκος Μπικάκης

Ο Νίκος Μπικάκης ανέφερε τα εξής:

«Στη Συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στις 02/11/2021 είχαμε θέμα την έγκρισης της μελέτης ‘’Αναβάθμιση και Αποκατάσταση του Πάρκου Κολοκοτρώνη’’.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και όλους του δημότες για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τελικώς πετύχαν στο να φτάσουμε πρώτα από όλα στην αποτροπή τσιμεντοποίησης ενός Ιστορικού Μνημείου όπως είναι το Πάρκο του Κολοκοτρώνη και να έχουμε ως αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένης μελέτης που δεν έχει καμία σχέση με την αρχική, μη αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του Ιστορικού μνημείου.

Ναι, η προσπάθεια τσιμεντοποίησης του Πάρκου Κολοκοτρώνη από τον κύριο Δήμαρχο έπεσε στο κενό. Όσο για το παραλλήρημά του επί πάνω από 30 λεπτά δεν έχει προηγούμενο. Έστειλε για μια άλλη φορά την μπάλα στην εξέδρα. Μας είπε ότι πάλι φταίνε οι άλλοί! Έλεος κύριε Δήμαρχε! Επιτέλους παραδεχτείτε ότι αποτύχατε!

Το μόνο που έχω να πω στον κύριο Δήμαρχο είναι ‘’ Καλώς τονε και ας άργησε’’».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis