home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFirst Featured

Άργος: Παθολόγος με μπλοκάκι στο νοσοκομείο

Πρόσκληση συνεργασίας του Νοσοκομείου Αργολίδας με ιδιώτη γιατρό.

Η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας λόγω της διασποράς του κορωνοϊού καθώς και για την κάλυψη αναγκών σε προσωπικό, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με έναν ιδιώτη ιατρό Ειδικότητας Παθολογίας, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών, με πλήρη απασχόληση και συμμετοχή στο πρόγραμμα εφημεριών ανάλογα με τις ανάγκες του Νοσοκομείου και του μηνιαίου προγράμματος εφημεριών, όπως αυτό εγκρίνεται από τα θεσμικά όργανα της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, από 11 Νοεμβρίου μέχρι και 15 Νοεμβρίου 2021 (13:00 μ.μ.), στη Γραμματεία του Νοσοκομείου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την ένδειξη: 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – Ν.Μ. ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. 

Η τελική επιλογή θα γίνει από την Διοίκηση του νοσοκομείου. 

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button