home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Κλειστό το Αλλοτινό λόγω κρουσμάτων

Έκλεισε με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών για να προστατεύσουν την προσωπική και την δημόσια υγεία.
Αλλοτινό Ναύπλιο

Την απόφαση να κλείσουν για λίγες μέρες πήραν οι ιδιοκτήτες του καφέ «Αλλοτινό» στο Ναύπλιο, με σκοπό την προστασία της προσωπικής και δημόσιας υγείας.

Αν και το προσωπικό του καταστήματος είναι όλοι εμβολιασμένοι και η νομοθεσία του επιτρέπει να παραμείνει ανοιχτό, παρόλα αυτά πάρθηκε μία απόφαση που δείχνει υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και το κοινωνικό σύνολο, όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καταστήματος στην επίσημη σελίδα του στο facebook: «Σας ενημερώνουμε ότι το αλλοτινό cafe λόγω κρουσμάτων Covid 19 και παρόλο που δεν μας υποχρεώνει η νομοθεσία (είμαστε όλοι εμβολιασμένοι) θα παραμείνει λίγες ημέρες κλειστό για να προστατεύσουμε τη προσωπική μας αλλά και την δημόσια υγεία».

αλλοτινό covid screenshot

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Ναύπλιος

    Άραγε μόνο το Αλλοτινό είναι κλειστό? Μήπως κλείσανε και άλλο? Θα ήταν υπεύθυνη δημοσιογραφία άν μας πληροφορίσετε άν υπάρχει και άλλο που κλείσανε λόγω μη τήρησης των μέτρων

  2. Άνθρωπέ μου, καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Το μαγαζί δεν έκλεισε λόγω μη τήρησης των μέτρων. Το μαγαζί έκλεισε λόγω ύπαρξης κρουσμάτων, ανάμεσα στο προσωπικό, να υποθέσω; Και δεν το κλείσανε, μόνη της, η διεύθυνση του καταστήματος αποφάσισε να το κρατήσει κλειστό για την προστασία των πελατών. Νομίζω τα ‘χεις μπερδέψει.

  3. Ναύπλιος

    Δεν εννοούσα την περίπτωση του Αλλοτινού ,που αν είναι έτσι συγχαρητήρια στην ιδιοκτησία του. Απλά ζητώ να πληροφορηθώ αν υπάρχει άλλο μαγαζί που έκλεισε μετά από έλεγχο λόγω μη τήρησης των μέτρων.
    Καταλαβαίνω πολύ καλά τι δεν διαβάζω…..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis