home design 800x400
home design 1170Χ320

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Ημερίδα επιμελητήριο Αργολίδας (1)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Το νέο Δίκαιο της Αφερεγγυότητας. Οι προπτωχευτικές διαδικασίες και η πτώχευση ως δεύτερη ευκαιρία. Προκλήσεις και προοπτικές” στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου με σκοπό την εξειδικευμένη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Μιχαηλίδη Γρηγόρη, Λέκτορα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και Κοινοτικό Δικηγόρο Κύπρου, ο οποίος εστίασε στις κατάλληλες ενέργειες και τα σημεία που χρειάζεται να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να υπαχθούν στην διαδικασία.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος αφού ευχαρίστησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου για την άψογη συνεργασία, προλόγισε την εκδήλωση εστιάζοντας στις συνεχείς ενημερωτικές δράσεις του Επιμελητηρίου για την κατάλληλη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, προκειμένου να ωφεληθούν και να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα υπάρχοντα εργαλεία ρύθμισης χρεών και οφειλών.

Ημερίδα επιμελητήριο Αργολίδας (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis