home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η πυγμαχία εισβάλλει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τι προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας με το Πανεπιστήμιο.
Μποξ Πυγμαχία

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του μποξ, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με στόχο αφενός τον σχεδιασμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων για τη ανάδειξη του αθλήματος, αφετέρου την ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας.

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής θα έχουν τον ενεργό ρόλο να αναδείξουν το άθλημα, στα πλαίσια αυτής της σύμπραξης.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Χαρίλαος Μαριόλης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής Τάκης Αλεξόπουλος.

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εμπιστεύεται την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις έρευνές της μας τιμά ιδιαίτερα. Παράλληλα, θεωρώ ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και τους Έλληνες αθλητές, όπου θα μπορέσουν να βελτιώσουν άμεσα τις επιδόσεις τους, οι οποίες θα είναι βασισμένες σε επιστημονικές μελέτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κ. Αλεξόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Χάρης Μαριόλης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis