home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Από τον Ν.Ο. Ναυπλίου στον Παναθηναϊκό ο Χελιώτης

Από φέτος μεταγράφηκε και θα αγωνίζεται στην ομάδα παίδων (U15) του Παναθηναϊκού.

Γέννημα θρέμα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ο Παναγιώτης Χελιώτης, από δύο ετών στα τμήματα εκμάθησης και κατόπιν στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Ναυπλίου, από φέτος μεταγράφηκε και θα αγωνίζεται στην ομάδα παίδων (U15) του Παναθηναϊκού.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με αφορμή τη μεταγραφή του Παναγιώτη Χελιώτη αναφέρει τα εξής:

Θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή μας για την μεταγραφή του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΝΟΝ και θα τον περιμένουμε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες ηλικιακές ομάδες στην Ελλάδα με συνεχόμενες κατακτήσεις μεταλλίων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Η μεταγραφή του αθλητή μας αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον Ν.Ο. Ναυπλίου από τους προπονητές, την διοίκηση, τους γονείς και πάνω απ’ όλα από τους ίδιους τους αθλητές μας.

Κύριο μέλημα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου είναι να παράξει αθλητές από την περιοχή μας που θα αγαπούν τον υγρό στίβο και την υδατοσφαίριση και θα μπορούν να παίξουν πόλο σε υψηλό επίπεδο εφόσον το επιθυμήσουν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button