home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Αλεξίου

«Έφυγε» ένας ακούραστος εργάτης του Αργολικού ποδοσφαίρου – Βροχή τα συλλυπητήρια από τον αθλητικό κόσμο του νομού.
Σταύρος Αλεξίου

Θλίψη στον αθλητικό -και όχι μόνο- κόσμο της Αργολίδας έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σταύρου Αλεξίου, μόλις στα 54 χρόνια του, σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Ο Σταύρος Αλεξίου είχε διατελέσει για χρόνια μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας του Φείδωνα Άργους ενώ είχε περάσει από πολλές ομάδες της Αργολίδας ως ποδοσφαιριστής αρχικά και ως προπονητής στη συνέχεια.

Το αντίο του Φείδωνα

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι αθλήτριες του Φείδωνα Άργους εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Σταύρου Αλεξίου που έφυγε πρόωρα από κοντά μας μετά από μακρά ασθένεια.

Ο Σταύρος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας με σημαντική και πολύχρονη προσφορά τόσο ως διοικητικός παράγων όσο και ως τεχνικός σύμβουλος συμβάλλοντας στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου και στην εξάπλωση του ποδοσφαίρου γυναικών στην περιοχή μας.

Συλλυπητήρια από τους διαιτητές

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον αδόκητο χαμό του Σταυρού Αλεξιου:

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του ακούραστου εργάτη του ποδοσφαίρου ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ για τον αδόκητο χαμό του».

Ερμής Κιβερίου: Ακούραστος εργάτης του Αργολικού ποδοσφαίρου

Ο Ερμής Κιβερίου αποχαιρετά τον Σταύρο Αλεξίου ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες του ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια του Σταύρου Αλεξίου.

Ο Σταύρος Αλεξίου ήταν ένας ακούραστος εργάτης του αργολικού ποδοσφαίρου. Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με επιτυχία και στην ομάδα μας, ενώ ακολούθως ήταν ένας από τους πιο συνεπείς και εργατικούς προπονητές στο ανδρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο του νομού μας.

Από όλη την οικογένεια του Ερμή Κιβερίου τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Το αντίο του «Προμηθέα»

Η συλλυπητήρια επιστολή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας «Ο Προμηθέας» αναφέρει τα εξής:

«O Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου ν. Αργολίδας “Ο Προμηθέας” αποχαιρετά σήμερα ένα ιδρυτικό του μέλος και έναν ακούραστο εργάτη του αθλήματος, τον Σταύρο Αλεξίου.

Η αφοσίωση και η προσφορά του στο Αργολικό ποδόσφαιρο επί δεκαετίες ήταν σημαντική ενώ αποτέλεσε ένα εκ των πρώτων μελών του Συνδέσμου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Σταύρο..

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis